| Vesti | Hardver | Verbatim predstavlja V3 Max USB 3.0 fleš
Hardver

Verbatim predstavlja V3 Max USB 3.0 fleš

Verbatim V3 MAX

Otporan na ogrebotine

 

Kompanija Verbatim, globalni pionir u tehnologiji elektronskog čuvanja podataka, uključujući optičke medije i fleš memorije, proširio je svoju popularnu seriju V3 Store’n’Go USB memorija novom linijom koja nudi bržu povezivost i prenos podataka. V3 MAX je brži od bilo kog druge Verbatimove USB memorije.

Zahvaljujući USB 3.0 standardu, koji je kompatibilan sa USB 2.0 priključcima, V3 Max nudi odlične brzine čitanja podataka do 175 MB/s i brzine upisa do 80 MB/s. Dostupan je u kapacitetima od 16, 32 i 64GB.

 


Elegantan izgled V3 Max uređaja upotpunjen je UV zaštitnim premazom na visokopoliranim kućištu, što daje dodatnu zaštitu od ogrebotina i oštećenja uzrokovanih svakodnevnim korišćenjem.

 

Verbatim V3 MAX pakovanje

 

Poput drugih USB memorija u Verbatimovoj seriji Store’n’Go, V3 Max opremljen je posebno dizajniranim konektorom na uvlačenje „povuci i zaključaj“ (“slide and lock”) koji štiti USB priključak od mogućeg oštećenja kada se uređaj ne koristi i eliminiše petljanje sa zaštitnim poklopcima koji se lako mogu izgubiti.

 

Verbatim V3 MAX 1 T Verbatim V3 MAX 2 T

 

Uz početnu cenu od samo 2.900 dinara za fleš kapaciteta od 16 GB, Verbatimova V3 Max USB memorija je idealna za korisnike koji traže praktičnu i povoljnu USB memoriju za brz i pouzdan prenos podataka između različitih uređaja. Modeli od 16 GB, 32 GB i 64 GB koštaju – 2.900, 4.900 i 7.500 dinara.

 

Verbatim V3 MAX 3 T Verbatim V3 MAX 4 T

 

Verbatim Store ‘n’ Go V3 Max se već sad može kupiti u maloprodajnim objektima i na web šopovima.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar