| Vesti | Hardver | ASUS predstavlja ET2702 All-in-One računar
Hardver

ASUS predstavlja ET2702 All-in-One računar

ASUS AiO PC ET2702

Kompanija ASUS je predstavila ET2702, All-in-One računar sa širokim displejom dijagonale 27 inča i procesorom iz najnovije 4-te generacije Intel Core CPU-a. Dizajniran da sa lakoćom odgovori na sve zadatke i najzahtevnijih korisnika, kako zabavne tako i poslovne, ET2702 je kombinacija elegantnog, ultra-tankog, izgleda sa impresivnim spektrom najnovijih računarskih tehnologija.

ET2702 ima fantastičan IPS displej, rezolucije 2560 x 1440, i AMD Radeon HD 8890A diskretnu grafiku što doprinosi izvanrednom kvalitetu 3D prikaza u najnovijim igrama, čak i kad je podešena na najviši kvalitet video prikaza. Tu su još i 802.11ac bežični protokol koji je standard za bežični prenos velike količine podataka ili velike brzine prenosa, kao i besprekorni HD video striming, dok USB 3.0 i Intel Thunderbolt portovi podržavaju širok spektar žično povezivih periferija i uređaja za skladištenje podataka.

 

 

Ultra visoka rezolucija i izvanredan kvalitet zvuka

 

ASUS ET2702 All-in-One računar dolazi sa širokim displejem dijagonale 27 inča koji ima visoku WQHD rezoluciju od 2560 x 1440 piksela. Sa skoro duplo većom gustinom piksela u odnosu na Full HD monitor iste veličine, ovaj displej pruža neverovatno detaljan i precizan prikaz, bilo teksta bilo slike. IPS tehnologija unosi dah života u filmove, igre i fotografije a slika ostaje svetla i čista, čak i kada se gleda sa strane, zahvaljujući širokom uglu gledanja od 178°.

ET2702 je dostupan i sa opcionom multi-touch funkcijom (10-tačaka), što ga čini pogodnim za upotrebu sa Windows 8 operativnim sistemom a dodatno se može povezati sa tri eksterna monitora istovremeno. Na taj način dobijate savršeno poslovno okruženje, a pritom štedite prostor. Postojanje HDMI-in/out portova znači da ET2702 možete koristiti kao WQHD displej za Blu-ray plejere i igračke konzole, a može se povezati i na HDTV čime dobijate zabavu na velikom ekranu. Uz opcioni TV tjuner i VESA nosač za zid imate mogućnost da ET2702 postavite na zid kao HDTV uređaj i na taj način oslobodite dodatni prostor.

Izuzetan kvalitet slike kod ET2702 je praćen podjednako impresivnim kvalitetom zvuka. ASUS SonicMaster Premium tehnologija kombinuje audio hardver visokog kvaliteta sa moćnim internim zvučnicima dok opcioni desktop subwoofer daje rezonantni bas, bez potrebe za dodatnim eksternim zvučnicima.

 

ASUS AiO PC ET2702 2

 

Performanse visokog kvaliteta i tehnologije sledeće generacije

ASUS ET2702 All-in-One računar opremljen je poslednjom generacijom Intel Core i5 i i7 procesora uz mnoštvo poboljšanja na svim stranama, naročito kod hlađenja i energetske efikasnosti, brzog i tihog rada čak i u radu sa najzahtevnijim softverom. Uz to, AMD Radeon HD 8890A diskretna grafika daje fantastičan 3D prikaz za najnovije igre. Sa brzinom bežičnog prenosa podataka do 867Mbit/s (sa kompatibilnim ruterima), 802.11ac Wi-Fi standard je oko 16 puta brži u odnosu na 802.11g standard i oko tri puta brži od 802.11n standarda, što ET2702 čini sposobnim za strimovanje Full HD video sadržaja bez potrebe za suvišnim mrežnim kablovima.

 

ASUS AiO PC ET2702 1

 

Ekskluzivne ASUS funkcije i softver

ASUS ET2702 All-in-One računar dolazi sa ekskluzivnim ASUS tehnologijama koje će naročito značiti korisnicima koji poseduju više od jednog računara baziranog na Windows operativnom sistemu u kući. „Device Share“ mod transformiše ET2702 u sofisticiranu desktop stanicu, jer omogućava da putem HDMI ili USB konekcije povežete vaš laptop sa njegovim displejom, kamerom, zvučnicima i ostalom USB periferijom. Pored toga, ET2702 poseduje i „ASUS Ai Charger II“ tehnologiju za brže punjenje uređaja putem USB porta. Vaš pametni telefon ili tablet će se napuniti za upola manje vremena, čak i kada je računar ugašen.

ET2702, takođe, dolazi u kompletu sa paketom aplikacija, uključujući „ASUS Launcher“ za brže pokretanje najčešće korišćenih aplikacija, „MusicMaker“ za komponovanje muzike i „Video Easy“ za skoro profesionalnu obradu video materijala i to u rekordno kratkom roku. Dodatno, uključeno je i 32GB ASUS WebStorage, prostora za skladištenje na mreži, na period od tri godine, za jednostavno sinhronzovanje i deljenje fajlova putem „oblaka.“

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar