| Vesti | Hardver | ASUS predstavla proizvode sa četvrtom generacijom Intel Core procesora
Hardver

ASUS predstavla proizvode sa četvrtom generacijom Intel Core procesora

ASUS AiO PC ET2311 ET2702 G10 M51

Kompanija ASUS je predstavila četiri nova modela desktop računara koji dolaze sa najnovijom – četvrom generacijom Intel Core procesora. Ovi proizvodi su visoko produktivni i spremni za dobru zabavu. ASUS G10 i M51 modeli su elegantni desktop računari, dok su ASUS ET2311 i ASUS ET2702 tanki All-in-One računari sa širokim displejima dijagonala od 23 i 27 inča. Uz to, sva četiri modela poseduju NVIDIA i AMD 3D diskretne grafike, uz dodatak „ASUS SonicMaster“ audio tehnologije, koja donosi zvuk izvanrednog kvaliteta.

 

 

ASUS G10 i M51 desktop računari

ASUS G10 i ASUS M51 računari su projektovani za rad bez muke sa fleksibilnom podrškom za mobilne uređaje. Oba modela poseduju „ASUS Smart Cooling System“ – alat za automatsku kontrolu brzine ventilatora, čime pruža optimalno hlađenje uz minimum buke, kao i „ASUS Power Pack“ – odvojivi UPS uređaj koji može da radi i kao prenosivi punjač za pametne telefone i tablet uređaje. Takođe, oba računara uključuju i „ASUS Universal Storage Module (USM)“, slot za izmenu hard diska u toku rada koji poseduje standardni ulaz za dodatne hard diskove.

 

ASUS G10 T ASUS M51 T

 

Kako G10, tako i M51 su smešteni u velika kućišta potpuno novog dizajna, i pogodna su postavljanje na pod. G10 je čistih linija, spoljašnjost ima izgled brušenog metala sa linijom od LED lampica koja ukazuje na mod u kom su eksterni uređaji, dok M51 ima mat spoljašnjost, a prednja strana ima teksturu na kojoj ne ostaju otisci. Uz sve to M51 poseduje i „ASUS Wireless Charger tray“ koji služi za bežično punjenje pametnih telefona i tablet uređaja koji podržavaju „Qi“ standard induktivnog napajanja.

 

ASUS ET2702 & ET2311 All-in-One računari

Dizajniran tako da zadovolji i poslovne potrebe i da pruže zabavu čak i najzahtevnijim korisnicima, ASUS ET2702 All-in-One računar poseduje široki displej dijagonale 27 inča sa rezolucijom 2560 x 1440 piksela i multi-touch opcijom za mogućnost rada sa svih deset prstiju. Sa skoro duplo većom gustinom piksela u odnosu na Full HD monitor iste veličine, ovaj displej pruža neverovatno detaljan i precizan prikaz, bilo teksta bilo slike. IPS tehnologija unosi dah života u filmove, igre i fotografije dok slika ostaje svetla i čista, čak i kada se gleda sa strane zahvaljujući širokom uglu gledanja od 178°.

 

ASUS AiO PC ET2702

 

Pored toga, ET2702 ima mogućnost dodavanja Intel Thunderbolt portova i ekskluzivnog „Device Share“ moda koji pruža veću fleksibilnost rada u kućama sa više od jednog računara sa Windows operativnim sistemom. Ako vaš laptop povežete preko HDMI i USB kablova, ET2702 postaje sofisticirana desktop stanica koja će laptopu omogućiti pun pristup monitoru, zvučnicima i USB periferijama. Intel Thunderbolt portovi omogućavaju „bolje“ povezivanje sa sa perifernim uređajima poslednje generacije i uređajima za skladištenje podataka.

ET2311 model, elegantan i tanak, savršen je za kućne korisnike koji traže kompaktan i moćan računar sa većim ekranom nego kod standardnih laptop računara, kao i za profesionalne korisnike koji imaju manjak prostora za standardne desktop računare.

 

ASUS AiO PC ET2311

 

ET2311 All-in-One računar poseduje široki displej dijagonale 23 inča sa Full HD (1920 x 1080) rezolucijom. IPS displej tehnologija pruža živopisnu sliku i precizan prikaz boja, sa širokim uglom gledanja od 178° za grupno uživanje u filmovima, igrama i fotografijama. ET2311 je dostupan i sa opcionom funkcijom multi-touch sa 5 tačaka, za brzo i lako kontrolisanje Windows 8 operativnog sistema.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar