| Vesti | Hardver | ASUS predstavlja ET2311 All-in-One računar
Hardver

ASUS predstavlja ET2311 All-in-One računar

ASUS AiO PC ET2311

ASUS je predstavio ET2311 All-in-One računar sa širokim displejom dijagonale 23 inča i poslednjom generacijom Intel Core procesora. Elegantni, tanak dizajn, čini ET2311 savršenim za kućne korisnike koji traže kompaktan i moćan računar sa većim ekranom nego što imaju standardni laptop računari, kao i za profesionalne korisnike koji imaju manjak prostora za standardne desktop računare.

ET2311 poseduje odličan Full HD IPS displej i NVIDIA GeForce grafiku, idealno za igranje u visokoj rezoluciji. Opciono može podržati 802.11ac Wi-Fi standard koji pruža ektremno veliku brzinu prenosa podataka i HD video striming, dok USB 3.0 podržava najrazličitije periferne uređaje i uređaje za skladištenje podataka koji funkcionišu putem kabla.

 

 

Vrhunski široki displej i vrhunski zvuk

ASUS ET2311 All-in-One računar poseduje široki displej dijagonale 23 inča sa Full HD (1920 x 1080) rezolucijom. IPS displej tehnologija pruža živopisnu sliku i precizan prikaz boja, sa širokim uglom gledanja od 178° za grupno uživanje u filmovima, igrama i fotografijama. ET2311 je dostupan i sa opcionim multi-touch sa 5 tačaka, za brzo i lako kontrolisanje Windows 8 operativnog sistema. Postojanje HDMI-in/out portova znači da ET2311 možete koristiti kao WQHD displej za Blu-ray plejere i igračke konzole, a može se povezati i na HDTV čime dobijate zabavu na velikom ekranu.

Izuzetan kvalitet slike kod ET2311 je praćen podjednako impresivnim kvalitetom zvuka. ASUS SonicMaster Premium tehnologija kombinuje audio hardver visokog kvaliteta sa internim zvučnicima dok opcioni desktop subwoofer daje rezonantni bas, bez potrebe za dodatnim eksternim zvučnicima.

 

ASUS AiO PC ET2311 1

 

Performanse visokog kvaliteta i tehnologije sledeće generacije

ASUS ET2311 All-in-One računar opremljen je poslednjom generacijom Intel Core i5 i i7 procesora uz mnoštvo poboljšanja na svim stranama, naročito kod multi-taskinga i energetske efikasnosti. ET2311, takođe, poseduje i opcionu NVIDIA GeForce GT 740M diskretnu grafiku sa inteligentnom optimizacijom performansi u realnom vremenu. Dostupni su modeli sa hard diskom kapaciteta do 3TB, ili sa SSD-om od 128GB i hard diskom od 1TB.

Sa brzinom bežičnog prenosa podataka do 867Mbit/s (sa kompatibilnim ruterima), 802.11ac Wi-Fi standard je oko 16 puta brži u odnosu na 802.11g standard i oko tri puta brži od 802.11n standarda, što ET2311 čini sposobnim za strimovanje Full HD video sadržaja bez potrebe za suvišnim mrežnim kablovima.

 

ASUS AiO PC ET2311 2

 

Ekskluzivne ASUS funkcije i softver

ASUS ET2311 All-in-One računar poseduje i „ASUS Ai Charger II“ tehnologiju za brže punjenje uređaja putem USB porta. Vaš pametni telefon ili tablet će se napuniti za upola manje vremena, čak i kada je računar ugašen.

ET2311, takođe, dolazi u kompletu sa paketom aplikacija, uključujući „ASUS Launcher“ za brže pokretanje najčešće korišćenih aplikacija, „MusicMaker“ za komponovanje muzike i „Video Easy“ za skoro profesionalnu obradu video materijala i to u rekordno kratkom roku. Dodatno, uključeno je i 32GB ASUS WebStorage, prostora za skladištenje na mreži, na period od tri godine, za jednostavno sinhronzovanje i deljenje fajlova putem „oblaka.“

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar