| Vesti | Hardver | Transcend predstavlja MP350
Hardver

Transcend predstavlja MP350

Transcend MP350

Digitalni muzički plejer iz Transcenda

 

Kompanija Transcend, na našem tržištu poznata po PC komponentama i periferijama sa pristupačnim cenama, je predstavila novi uređaj – digitalni muzički plejer oznake MP350.

Transcend MP350 je je portabilni uređaj vrlo malih dimenzija sa klipom koji omogućava lako nošenje na trenerkama, jaknama, pantalonama isl tako da je idealan i za putovanja, kao i prilikom treninga…

 

 

Transcend MP350 podržava MP3, WMA i WAV audio formate, a OLED displej je takav da se može videti sadržaj iz gotovo bilo kojeg ugla, čak i pod suncem što će mnogim korisnicima biti od izuzetne važnosti.

Osim reprodukovanja muzike MP350 može služiti i kao USB flash, tako da je moguće osim muzike „puniti“ ga i dokumentima, slikama, video materijalima isl.

 

Transcend MP350 1

 

Spomenuli smo treninge – MP350 ima Fitness tracker, koji omogućava korisniku da vidi koliko bi trebalo dugo da trenira, ili koliko bi kalorija trebalo da utroši da bi ostao „fit“. MP350 pamti informacije o svakom treningu, tako da će korisnik uvek imati u vidu svoju istoriju treninga što  će mu pomoći u planiranju narednih vežbi.

 

Transcend MP350 2

 

Transcend MP350 ima i ugrađeni FM radio prijemnik, a može služiti i kao diktafon. Tako studenti mogu snimati predavanja, a poslovni korisnici mogu snimati poslovne sastanke isl.

 

Specifikacije:

 

Transcend MP350 specifikacije

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar