| Vesti | Hardver | Sony je predstavio VPL-FHZ55 projektor
Hardver

Sony je predstavio VPL-FHZ55 projektor

Sony VPL-FHZ55

Kompanija Sony je predstavila projektor sa oznakom VPL-FHZ55, koji je prvi u svetu 3LCD laserski projektor bez lampe. Ovaj projektor je idealan je zahtevne primene i proizvodi kvalitetne WUXGA slike sa rezolucijom veće od Full HD-a. Ovim putem publika može da vidi samo prelepe slike sa puno detalja, a ne piksele. Projektor je opremljen sa 3LCD BrightEra Sony-jevom tehnologijom, a laserski izvor svetlosti ne ugrožava životnu sredinu jer ne sadrži živu. Razlike su uočljive na prvi pogled sa super kvalitetnom slikom, osvetljenošću od 4000 lumena, izuzetnim konstrastom i punim bojama.

 

 

Ovaj napredan i vrlo efikasan laserski izvor svetlosti tipično omogućava 20.000 radnih sati bez degradacije ili zamene – mnogo više od onoga što nude tradicionalna rešenja. Gotovo bez potrebe za održavanjem sa još nizom funkcija za uštedu energije će smanjiti ukupne troškove vlasništva u poređenju sa konvencionalnim UHP projektorima.

 

Sony VPL-FHZ55 1

 

VPL-FHZ55 se odlično uklapa u skoro svako okruženje, od akademskih institucija, korporativnih firmi, medicinskih ustanova, organizacije iz javnog sektora, do turističkih primena.

 

Sony VPL-FHZ55 2 T Sony VPL-FHZ55 3 T Sony VPL-FHZ55 4 T

 

Projektor sa lakoćom može projektovati i na neravne površine ili površine pod uglom. VPL – FHZ55 možete monitirati pod uglom, pa i naopačke bez ugrožavanja kvaliteta slike.

 

Sony VPL-FHZ55 5

 

 

Izvor: Sony

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar