| Vesti | AXE | FlashbAXE: Nove komponente, novi potez YouTube-a
AXE

FlashbAXE: Nove komponente, novi potez YouTube-a

FlashbAXE

AMD, MSI i Cooler Master – šta je u ponudi?

Dobro jutro, sekiraši!

Ovih dana smo imali prilike da vidimo kako je AMD prikazao nova rešenja na ovogodišnjem SIGGRAPH-u, MSI predstavio nove komponente koje bi mogle zainteresovati, kako gejmere, tako i entuzijaste, kao i Cooler Master koji je postao bogatiji za još jednog člana familije CPU hladnjaka.

Takođe, pominje se i navodni korak YouTube-a koji bi pomogao kreatorima sadržaja. Doduše, samo za „uglednije“ korisnike.

AMD na SIGGRAPH 2018

Na ovogodišnjem SIGGRAPH-u, AMD je predstavio najnovija rešenja iz svoje hardverske i softverske linije Radeon Pro proizvoda za najzahtevnije dizajnere, kreatore i developere.

 

FlashbAXE 01

 

Bilo je pregršt ponuda kada se govori o hardverskim i softverskim rešenjima.

YouTube navodno plaća kreatorima promocije novih dodataka

Kako navodi poznati sajt Bloomberg, YouTube plaća neke od kreatora na platformi u iznosima počevši od stotinak hiljada američkih dolara, kako bi koristili i promovisali funkcije kao što su pretplate i zabeleženi komentari u ćaskanju.

 

FlashbAXE 02

 

Doduše, informacije su poprilično šture, bar kada se tiče toga koji su „srećni“ jutjuberi prihvatili ovu ponudu oberučke.

Cooler Master predstavio MasterLiquid ML360R RGB CPU hladnjak

Iz Cooler Master-a nam poručuju da se sve široj porodici proizvoda priključuje i prvi 360mm-tarski all-in-one tečni CPU hladnjak.

 

FlashbAXE 03

 

Naime, MasterLiquid ML360R karakterišu adresabilne RGB LED diode na ventilatorima i vodenom bloku i kompatibilnost sa ASUS, MSI i ASRock matičnim pločama.

MSI predstavio WS65 Mobile WS, PS42 Notebook, i Optix gejming monitore

Kao šlag na torti, MSI je najavio da su nove komponente u opticaju.

 

FlashbAXE 04

 

Naime, u pitanju su – WS65 Mobile radna stanica, za koju navode da dokazuje kontinuirano ulaganje u njihov razvoj kako bi korisnici koji traže sofisticirane proizvode koji spajaju performanse i prenosivost bili zadovoljni, PS42 laptop, kao i Optix MAG241C i MAG271C gejming monitori.

 

Za više informacija posetite našu zvaničnu prezentaciju! Čekirajte nas i na Facebook-u i Twitter-u!

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar