| Vesti | AXE | PCAXE te želi!
AXE

PCAXE te želi!

AXE

Ovo je jedan od bitnih trenutaka za PCAXE. Naime, možda će neko od vas moći da postane deo AXE ekipe gde je na vama uzbudljiv zadatak.

Bićete u prilici da pokažete znanje i veštinu tokom testiranja procesora i matičnih ploča, i to sve pod budnim okom ekipe, kao i samog Dr. Srleta koji je do sada obavljao ovu funkciju.

Štaviše, Srle će vam biti mentor koji će vam pokazati kako da pravilno identifikujete procese i elemente koje čine jednu matičnu ploču ili procesor, i sprovesti vas kroz korake testiranja.

Kako biste vršili testove matičnih ploča, kamen temeljac je svakako tekstualno izražavanje. Ukoliko niste tehnološki pismeni, recenzija neće biti dobro obavljena.

Ono što je svakako zanimljivo jeste da nije potrebno da posedujete matičnu ploču, već vam tu priliku nudimo u vidu slika visokih rezolucija koje možete koristiti pri pisanju vaše sopstvene recenzije.

Ono što nas interesuje jeste kako vi uspevate da se tehnološki izrazite dok nas sprovodite kroz vaše testiranje. Takođe, bilo koje testiranje mora biti obavljeno u roku, kako se može doći u situaciju da brojni proizvođači zatraže testove koji moraju biti završeni.

Naime, na testiranje će vam biti poverena ROG STRIX B360-F GAMING matična ploča koja je opremljena Aura Sync RGB LED osvetljenjem, prethodno instaliranim I/O shield-om, dual M.2, M.2 heatsink-om za pružanje doslednih performansi skladištenja i povećanu pouzdanost, SATA 6Gbps, kao i USB 3.1 Gen 2. Socket LGA1151 je pripremljen za Intel Core desktop procesore osme generacije.

Nakon što napišete vašu recenziju, bilo da je PDF ili Word formatu, pošaljite je na redakcijski mail – [email protected] i možda ćete baš vi biti izabrani da se priključite vrednom i rastućem timu, i postati deo AXE priče.

 

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

1 komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar

  • Da li je problem u koliko ispunjavam sve uslove sem toga što trenutno ne umem da opišem naponsku i audio sekciju?