| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterLiquid ML360R RGB CPU hladnjak
Hardver

Cooler Master predstavio MasterLiquid ML360R RGB CPU hladnjak

CM

Cooler Master je predstavio svoj prvi 360mm-tarski all-in-one tečni CPU hladnjak.

Naime, MasterLiquid ML360R karakterišu adresabilne RGB LED diode na ventilatorima i vodenom bloku i kompatibilnost sa ASUS, MSI i ASRock matičnim pločama.

MasterLiquid ML360R RGB poseduje novu dizajniranu pumpu Cooler Master-a sa 12 adresabilnih RGB LED-ova na vodenom bloku i osam adresabilnih RGB LED-dioda na svakom ventilatoru, koji proizvode 16.7 miliona boja.

Korisnici mogu lako prilagoditi svaku LED diodu pojedinačno, preko adresabilnog RGB softvera sa ASUS, MSI i ASRock matičnih ploča, ili sa Cooler Master-ovim MasterPlus + softverom za potpunu kontrolu ambijenta.

Cooler Master-ov MasterLiquid ML360R RGB je takođe opremljen sa novim adresabilnim RGB LED kontrolerom za upotrebu i kompatibilnost sa RGB komponentama koje nisu adresirane, kao i jednostavnim osvetljenjem i upravljanjem režima. U pakovanje je uključen i 5-u-1 adresabilni RGB spliter.

 

CM 01 T CM 02 T CM 03 T

 

MasterLiquid ML360R RGB je konstruisan sa niskoprofilnom dvokomornom pumpom koja odvaja hladnjak od radijatorske tečnosti. Ovakav dizajn pumpe Cooler Master-a povećava rezultate hlađenja CPU-a i pomaže u održavanju idealne temperature sistema.

Osim toga, MasterLiquid ML360R RGB poseduje mašinsku mikrokanalnu hladnu ploču za brzo rasipanje toplote, FEP cevčice u unutrašnjosti i cevčice na spoljašnjoj strani za vrhunski izgled i produženu trajnost.

MasterLiquid ML360R RGB je dostupan po maloprodajnoj ceni od 159,99 dolara.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…