| Vesti | AXE | AXEcast – 3D Štampa – Sadašnjost i budućnost
AXE

AXEcast – 3D Štampa – Sadašnjost i budućnost

3D

U ovom AXEcast-u smo imali prilike da popričamo sa Svetozarom Kolesarom iz 3D Republike, mesta na kojem sve što ste ikada zamislili, možete da konačno i napravite.

Zaposleni u ovoj firmi se trude da 3D tehnologiju iskoriste na najbolji mogući način, da pomognu obrazovanje i privredu, a posebno medicinu.

„Naša misija je da budemo izvor znanja o samoj 3D tehnologiji i njenim elementima: 3D štampačima, materijalima i dodatnoj opremi“ – navodi se u saopštenju.

„Naš cilj je da razumemo kako ovi elementi funkcionišu zajedno i kakve mogućnosti mogu da ostvare, i na kraju, da to razumevanje ostavimo dostupnim za sve slobodne državljane 3D Republike. 3D Republika je mesto za ljude, ideje i rešenja.

Državljani 3D Republike su inovativni i maštoviti, konstantno u potrazi za novim rešenjima koja vode unapređenju postojećih ili stvaranju potpuno novih stvari.

Državljani 3D Republike su željni znanja i ne boje se učenja. Oni izražavaju sebe kroz kreativnost. Oni su inženjeri, dizajneri, operativni menadžeri, sjajne zanatlije i majstori, gejmeri, hobisti i svi oni kojima gori u glavi od ideja.“

 

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar