| Vesti | AXE | Kaspersky Internet Security 2019 – Giveaway!
AXE

Kaspersky Internet Security 2019 – Giveaway!

KIS

Internet je opasan!

Krstarenje Internetom ne treba da vas brine ukoliko posedujete adekvatne alate koji će vaše iskustvo učiniti bezbednim.

Iz kompanije Kaspersky je stigao novi Kaspersky Internet Security paket, koji sadrži sve esencijalne dodatke ukoliko želite kompletnu zaštitu na Internetu.

Postoje tri osnovna Kaspersky paketa – Anti Virus, Internet Security i Total Security.

U ovoj recenziji smo se fokusirali na Internet Security paket, kako je u pitanju zaokružen paket koji će odgovarati najvećem broju korisnika.

Uz licencu možete pokriti veliki broj uređaja, poput PC-a i vašeg mobilnog telefona.

Kaspersky Internet Security u okviru jednog softverskog paketa nudi sve što vam je potrebno. Najbolje od svega je što imate besplatnu probu koja traje mesec dana, te ako vam se ne sviđa kako sve funkcioniše ni ne morate da kupite.

Sa druge strane, ukolko ste kupili, i opet vam se ne sviđa, imate 15 dana da se predomislite i vratiće Vam novac ukoliko to želite. Sama instalacija je jednostavna, a pored toga, automatski će se instalirati i veoma efikasni adblocker u vašem pretraživaču i još par dodatnih alata.

Takođe nećete morati da se brinete tokom online kupovine, uz funkciju „zaštićenog pregledača“, odnosno browsera u kome vi birate koji će to browser biti.

U meniju softvera možete podesiti koja je to webstranica koju želite da zaštitite. Internet Security tu stranu štiti uz naprednu enkricpiju podataka, tako da niko neće moći da vam presretne kupovinu i preuzme podatke sa kartice, čak iako je vaš Chrome zaražen sa nekim malware-om.

U Kaspersky Internet Security paketu je zastupljena i Parental Control funkcija, tako da ste u potpunoj kontroli sadržaja, i možete birati šta će biti blokirano. Uglavnom, osim recenzije samog softvera, pripremili smo vam i zanimljiv giveaway! O čemu se radi, pogledajte detaljnu recenziju ispod.

 

 

Zbog svojih performansi, Kaspersky Internet Security 2019 odnosi PCAXE Advanced Design priznanje.

 

KIS 01

 

Izvor: Kaspersky

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar