| Vesti | AXE | Uđi u portal!
AXE

Uđi u portal!

Portal

Dule je imao priliku da vas provede kroz verovatno jedan od najzanimljivih mesta gde ćete se vi i društvo zabaviti u samom centru grada.

Reč je o Portal Gaming World, a PCAXE je specijalno imao priliku da zaviri iza kulisa i predstavi vam samo deo onoga što će vas očekivati.

Portal Gaming World je kreiran sa namerom da uvede novi koncept gaminga i pruža priliku da na što nezaboravniji način provedete slobodno vreme.

„Pronašli smo oblast koja nam omogućava da upotrebimo našu beskrajnu maštu i iskoristimo ono u čemu smo najbolji – priređivanje neverovatnog gejming iskustva.

Svetska tehnološka ekspanzija i razvoj 21. veka doneli su ogromne promene u svakodnevnom životu, koju je neposredno ispratila i industrija zabave i video igara.“ – navodi Portal Gaming World.

„Pored toga što smo primetili manjak mogućnosti za slobodno vreme, opuštanje i zabavu u Beogradu, takođe smo uočili  i zaostatak gejming rešenja u poređenju sa svetskim trendovima i inovacijama, što je konačno pokrenulo ideju gaming centra.

Inovativno, kreativno, dinamično i izvanredno rešenje za slobodno vreme i zabavu, dostupno svim uzrastima…uvek težimo da donesemo najsavremenija gejming rešenja u vaš komšiluk!“

Posetioci će imati priliku da se zabave na modernoj gejming opremi, opustiti se nakon sesija u Chill zoni, ili samo uživati u enterijeru gaming centra. Pored individualnih i grupnih gaming iskustava, organizuju se i specijalne vrste proslava, rođendanskih zabava i teambuilding događaji.

„Jedna od naših ključnih ambicija je da podelimo našu strast prema tehnologiji, robotici i virtualnoj realnosti (VR) radi razvoja znanja i veština dece i omladine. Naš tim nudi besplatna stručna učenja u raznim oblicima kako bi se podigla svest i interesovanje za softverski inženjering i kodiranje.“

 

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar