| Vesti | Hardver | Verbatim predstavio Store ’n’ Go V3 USB 3.0 fleš disk
Hardver

Verbatim predstavio Store ’n’ Go V3 USB 3.0 fleš disk

uvodna

Verbatim je nedavno predstavio novu porodicu USB fleš diskova sa USB 3.0 “SuperSpeed” interfejsom. Novi Store ’n’ Go V3 USB fleš disk je vrlo malog formata i koristi “slide and lock” mehanizam koji štiti priključak uređaja. Store ’n’ Go V3 je dostupan u sedam različitih boja i u kapacitetima do 64 GB.

 

 

Zahvaljujući USB 3.0 interfejsu, Store ’n’ Go V3 nudi prenos podataka do deset puta brži u odnosu na uređaje koji podržavaju samo USB 2.0, što ga čini pogodnijim za kopiranje i čuvanje velikih datoteka bilo koje vrste. Store ’n’ Go V3 je takođe kompatibilan sa USB 2.0 standardom.

 

SNGV3 01 TSNGV3 02 T

 

Praktičan “Slide and Lock“ mehanizam štiti priključak na memoriji. Kada je uređaj u upotrebi, priključak je fiksiran u odgovarajućem položaju, a kada se uređaj ne koristi, priključaj je uvučen u njegovo kućište. Model kapaciteta 16 GB dostupan je u žutoj, zelenoj, ružičastoj, plavoj, narandžastoj i ljubičastoj boji. Model sive boje je dostupan u kapacitetima od 8 GB, 16 GB, 32 GB i 64 GB za čuvanje većih multimedijalnih datoteka, poput fotografija ili video zapisa.

 

SNGV3 03

 

U prodavnicama se može pronaći već sada, po cenama od 1379,00 do 3449,00 dinara.

 

Izvor: Verbatim


Komentarišite na forumu


Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar