| Vesti | Hardver | AMD APU G-serije podržava Windows Embedded Compact 7 operativni sistem
Hardver

AMD APU G-serije podržava Windows Embedded Compact 7 operativni sistem

uvodna

AMD je danas objavio da njegova platforma APU-a iz G-Serije sada podržava Windows Embedded Compact 7 operativni sistem. Windows Embedded Compact 7, uparen sa AMD APU-om iz G-serije, je optimizovan da pruži rad opcijama bogatim aplikacijama na malim specijalizovanim uređajima namenjenim industrijskim granama poput medicine, maloprodaje i industriske automatizacije. Proizvođačima ploča, modula i sistema, kao i svima drugima se pruža mogućnost razvoja širokog niz aplikacija koje zahtevaju visoke performanse i integrisanu grafiku sa minimalnim zagrevanjem i potrošnjom.

 

“AMD je u potpunosti posvećen svojim klijentima i nudi im najširu moguću podršku operativnih sistema kako bi im pomogli da svoje uređaje što je ranije predstave na tržištu sa što manjim troškovima”, izjavio je Badi Broker iz AMD-a i dodao: “Besprekorna podrška za Windows Embedded Compact 7 operativni sistem, garantuje da su kupci AMD-ovog APU-a iz G-Serije savršeno opremljeni kako bi u potpunosti iskoristili sve prednosti omogućene kombinacijom ovih vodećih tehnologija”.

AMD APU-ovi iz ove serije postavljaju novi standard za visoke performanse, procesorsku snagu i multimedijalne sposobnosti. Sa kombinacijom AMD Radeon grafike i niske potrošnje “Bobcat” x86 jezgra, AMD APU-ovi iz ove serije su sposobni da isporuče odličan odnos performansi-po-vatu.

 

podrska

 

“Mi smo veoma uzbuđeni što je AMD proširio podršku za svoje APU-ove iz G-serije i na Windows Embedded Compact 7 operativni sistem, pružajući OEM-ovima resurse da pruže inovacije u širokom spektru specijalizovanih uređaja”, izjavio je Stiven Bridžlend iz Microsoft-a i dodao sledeće: “Ova unapređenja će pomoći proizvođačima uređaja da na najbolji način iskoriste Windows Embedded Compact platformu za kreiranje industrijski-vodećih tehnologija koje pokreću inteligentne sisteme”.

Sposobnosti koje poseduje Windows Embedded Compact 7 uključuje Silverlight za embedded verziju Windowsa, unapređenu verziju Internet pretraživača sa podrškom za Adobe Flash 10.1, kao i podršku za multi-dodirni interfejs optimizovan za intuitivan, prirodan unos i interaktivnost baziran na gestovima.

 

Izvor: AMD


Komentarišite na forumu


Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar