| Vesti | Hardver | Novo iz Logitech-a: POWERPLAY, LIGHTSPEED i dva gejming miša
Hardver

Novo iz Logitech-a: POWERPLAY, LIGHTSPEED i dva gejming miša

Logitech G

Logitech G je odlučio da proširi svoju ponudu novim tehnologijama za sve one koji su željni bežičnog gejminga.

Ukoliko želite da kontinuirano punite svoj miš dok spavate ili tokom same partije, i to bežično, Logitech G POWERPLAY će vam pomoći, uz LIGHTSPEED tehnologiju optimizovanog sistema, dok ćete svoje protivnike u igri pobeđivati uz dva nova LIGHTSPEED G903 i G703 bežična gejming miša.

O samoj LIGHTSPEED bežičnoj tehnologiji, čelnici Logitech-a navode da se uz brzinu odaziva od jedne milisekunde postiže brzina konkurentnija od mnogih žičanih gejming miševa.

LIGHTSPEED podržava POWERPLAY bežični sistem punjenja u G903 i G703 gejming miševima i ti uređaji mogu se upariti direktno s POWERPLAY integrisanim LIGHTSPEED bežičnim prijemnikom za optimalnu jačinu signala i praktično punjenje, kao i prenos podataka putem jednog USB kabla.

 

Logitech G 01 T Logitech G 02 T Logitech G 03 T

 

Sam POWERPLAY je dizajniran kako bi se postiglo neprekidno punjenje preko površine miša. Bežični sistem punjenja koristi elektromagnetske rezonance koja stvara energetsko polje iznad površine POWERPLAY-a na površini od 275 x 320 mm kako bi isporučio bežičnu energiju bez ometanja preciznog praćenja i prenosa podataka kod gejming miševa visokih performansi.

POWERPLAY energetsko polje pretvoreno je u strujni krug putem POWERCORE modula, koji se magnetski povezuje s kompatibilnim bežičnim gejming miševima Logitech G903 i G703. Na kraju, imamo i bežične gejming miševe Logitech G903 i G703 LIGHTSPEED. Oba poseduju precizni senzor PMW3366 koji esport entuzijasti smatraju najboljim gejming senzorom na tržištu.

 

Logitech G 04 T Logitech G 05 T Logitech G 06 T

 

Zahvaljujući godinama inovacija senzor PMW3366 koristi ceo DPI raspon. Precizno zategnute metalne opruge i mehanički okretni zglobovi na G903 imaju primarno levi i desni taster spreman za okidanje.

Logitech G903 ima podesive tastere i simetričan dizajn, odnosno, prilagođen je dešnjacima i levacima pa podržava razne stilove upotrebe.

Logitech G703 ima lagano, ergonomski dizajnirano telo koje prati anatomiju ruke. Gumeni držači na levoj i desnoj strani nude dodatnu kontrolu. Mogu se koristiti odmah nakon što ih raspakujete ili programirati tastere prilagođenim naredbama igre koristeći Logitech Gaming Software.

 

Logitech G 07 T Logitech G 08 T Logitech G 09 T

 

Bežični sistem punjenja POWERPLAY je dostupan u maloprodaji po ceni od 120 evra, dok ćete za LIGHTSPEED bežične miševe morati da odvojite 25.200 dinara za G903, ili 16.700 dinara za G703.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Tagovi