| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio COSMOS C700P kućište
Hardver

Cooler Master predstavio COSMOS C700P kućište

Cosmos C700P

Novo kućište je stiglo iz Cooler Master-a – u pitanju je novi model iz COSMOS linije proizvoda, COSMOS C700P, za koga proizvođači navode da je u pitanju kućište na koje je stavljen akcenat na korisnički feedback, kao i unapređena ununtrašnjost i spoljašnjost.

Ideja vodilja ovog kućišta jeste koncept koji je razvio tim iz Cooler Master-a nazvan MasterConcept, gde se u obzir uzima angažovanje fokusnih grupa, radionica, kao i anketa.

Iz Cooler Master-a su naveli da je u COSMOS C700P najpre obraćeno pažnju na fleksibilnost gde se može primetiti rotirajući i odstranjivi tray za matičnu ploču.

Tray se može okretati kako bi se stvorio chimney efekat, gde se grafička karta može postaviti u vertikalnu poziciju kako bi se optimizovao protok vazduha unutar šasije. Tray se takođe može postaviti na suprotnu stranu kako bi se postigao invertni layout.

Aluminijumske drške su redizajnirane, ali je easy-to-carry funkcionalnost zadržana. Kaljeno staklo sa strane nudi, kako tvrde čelnici, tri do pet puta veći strukturalni integritet u odnosu na regularno staklo. U slučaju RGB osvetljenja, COSMOS C700P kućište poseduje RGB linije koje su utkane na vrhu i na donjoj strani kućišta, a moguće je kontrolisati drugačije modove svetla pomoću specijalizovane kontrole osvetljenja na I/O panel-u.

 

Cosmos C700P 01 T Cosmos C700P 02 T Cosmos C700P 03 T

 

Ovaj panel takođe dolazi sa embed-ovanim RGB osvetljenjem i sa USB 3.1 (Gen 2) Type-C port-om. COSMOS C700P je napravljen tako da build što čistiji, tako da ima dosta slobodnog prostora gde možete sakriti PSU, rešenja za storage, kao i kablove. Uz sam COSMOS C700P je moguće nabaviti i ostale komponente poput Cooling Bracket-a, ako vam je potreban treći radijator unutar šasije, možete kupiti ovaj bracket.

 

Cosmos C700P 04 T Cosmos C700P 05 T

 

Tu su takođe i Dual-Curved paneli od kaljenog stakla, kao i HDD cage koji može uskladiti 2.5, kao i 3.5 inčni HDD istovremeno. Cena COSMOS C700P kućišta iznosiće 300 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu