| Vesti | Hardver | Novi M.2 NVMe Heatsink iz EKWB
Hardver

Novi M.2 NVMe Heatsink iz EKWB

EKHeatsink

Kompanija EK Water Blocks je predstavila pasivni heatsink za M.2 NVMe Next Generation For Factor SSD-eve. Iako ovo nije deo za vodeno hlađenje, ipak je potreban i koristan heatsink za sve one koji poseduju PC.

Nije tajna da se M.2 NVMe SSD-evi lako pregrevaju i mogu biti ublaženi termalnim throttlingom i da tako gube performanse. Ovaj heatsink donosi poboljšanja temperature od 8-11 stepeni Celzijusa i to SSD-ovima, osim temperature, pomaže i boljem protoku vazduha.

Dizajn je pojednostavljen do te mere da ga je lako instalirati, može se koristiti iznova i iznova, a estetski je nenametljiv. Jednostavni clipovi osiguravaju da je heatsink vrlo lako instalirati i ponovo koristiti ako je SSD nadograđen. Rebrasti hladnjak deluje kao veoma efikasan pasivni hladnjak, kao i poklopac.

Njegov jednostavan dizajn obezbeđuje elegantan, neintrusivan izgled koji se lako može kombinovati sa bilo kojim estetskim zahtevima korisnika. Kompaktan dizajn ga čini kompatibilnim tako da ne ometa ostale komponente. Ovi EK-M.2 NVMe Heatsinkovi dolaze u crnim i niklovanim varijantama.
Takođe, kompatibilni su sa svim jedinstvenim SSD modelima 2280 M.2 NVMe, pošto se heatsink sastoji od prednje, kao i zadnje ploče, ali ta kompatibilnost je ograničena na M.2 konektore od 4.2 mm visine.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu