| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT
Hardver

Thermaltake predstavio Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT

ThermalTough

RGB Napajanje od čak 16,8 miliona boja je jedna od brojnih stavki sa kojima se slobodno može ponositi ovaj novi proizvod iz ruku čelnika kompanije Thermaltake.

U pitanju je kompletno modularni Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium Power Supply Unit – TT Premium Edition dolazi sa komponentama kao što su patentirani ultra tihi Riing 14 RGB ventilator i 12 kontrolisanih pojedinačnih LED-ova sa sedam modova osvetljenja (Full lighted, Flow, RGB Spectrum, Ripple, Blink, Pulse i Wave), a svaki svetlosni mod poseduje tri kolorna moda (RGB, Single i Off), i četiri opcije za brzinu svetla (Slow, Normal, Fast i So Fast).

Takođe, tu su i ThermalTake-ove inteligentne platforme – DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management Cloud 1.0 i DPS G Mobile APP 1.0, kako bi pomogle korisnicima da nadgledaju smart jedinice za napajanje, štede energiju, a DPS G mobilna aplikacija omogućuje prilagođavanje RGB svetla za ventilator za napajanje.

Toughpower napajanje koristi jedan 12V rail sa velikom jačinom struje, a Smart Zero ventilator je tu da pomogne pri optimizaciji termalnih performansi i smanjivanje buke.  Jedan od noviteta jeste Smart Power Management (SPM). Čelnici iz ThermalTake-a su predstavili ovu cloud computing platformu koja prati i analizira potrošnju energije od strane PC-a, i samim tim dopuštajući korisnicima da posmatraju i nauče o vlastitoj potrošnji, kako bi se edukovali i postigli cilj smanjenja emisije CO2 i doprineli usporavanju globalnog zagrevanja.

 

ThermalTough 01 T ThermalTough 02 T

 

DPS G mobilna aplikacija 2.0 daje osam svetlosnih modova za prilagođavanje svetla za ventilator, čak i dopuštaju LED da pulsira u ritmu muzike, ispuni kolornu šemu ili jednostavno prikazuje random boju.

DPS G SPM Management Cloud 1.0, skuplja sve informacije i sumira ih u četiri različita tipova izveštaja – ECO Report, Energy Consumption Report, Energy Saving Plan, Efficiency/Wattage User Behaviour Report. Prva dva pomažu da se razumeju detaljnije informacije o CO2 emisiji i potrošnji energije tako što poredi sadašnje podatke sa onima iz prethodna tri meseca. Saving plan razrađuje idealni plan za korisnikovu potrošnju, dok EWUBR prikazuje potrošnju kao i efikasnost.

DPS G mobilna aplikacija takođe šalje upozorenja u realnom vremenu ako temperatura prekorači granice kada ventilator prestane sa radom. SPM tada šalje poruku koja putuje od Clouda i aplikacije pa do samog korisnika. Tada korisnik može ugasiti kompjuter i uz pomoć aplikacije, a može i na kalendaru zakazati planirano gašenje radi štednje.

 

ThermalTough 03 T ThermalTough 04 T

 

Za Smart Zero ventilator se može reći da se hvali optimizacijom buke, a napajnaje poseduje i kvalitetne japanske kondenzatore koji pomažu istrajnosti. Modularno napajanje nudi odabir kablova za korisnike koji napajaju sistem uz povoljan napon. Razne vrste kablova omogućuju njihovo rukovođenje lakšim, umanjuju nered i povećavaju protok vazduha.

Jezgro vuče sve konce ovde, i to je u pitanju 32-bitni Microcontroller Unit (MCU). Ovo je mali kompjuter na jednoj integrisanoj matičnoj ploči koji sadrži jezgro procesora, memoriju kao i programabilne periferije za I/O.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu