| Vesti | Hardver | Logitech Bluetooth zvučnici Z600
Hardver

Logitech Bluetooth zvučnici Z600

Logitech Z600

Multimedijalni stereo zvučnici se mogu upariti s tri uređaja istovremeno

 

Logitech je predstavio Logitech Bluetooth zvučnike Z600, elegantno dizajnirane bežične stereo zvučnike koji upotpunjuju moderni izgled Mac i Ultrabook računara. Sa ovim zvučnicima možete bez problema streamovati muziku i druge audio sadržaje sa vašeg računara, smart telefona ili tableta. Istovremeno, preko zvučnika mogu biti aktivna tri uređaja, a prebacivanje među njima je toliko jednostavno da je dovoljno pritisnuti dugme za pauziranje na jednom i potom dugme play na drugom uređaju.

Bilo da ih koristite za slušanje muzike, gledanje filma, igranje igara ili video chat, Logitech Bluetooth zvučnici Z600 pružaju jasan i dobro definisan zvuk. Sa tri drajvera u svakom zvučniku, ovaj sistem je osmišljen kako bi pružio vrhunsku akustiku u bilo kom prostoru.

 

 

„Logitech Bluetooth zvučnici Z600 su dizajnirani da liče na umetnički predmet i svojim se oblikom, materijalom i bojom stapaju s ambijentom modernih stambenih prostora i nadopunjuju izgled ultratankih prenosnih računara“, izjavila je Charlotte Johs, Logitechova potpredsednica za globalni razvoj brenda i portfolija za PC dodatke. „Ovo su prvi Logitech multimedijalni zvučnici koji imaju Bluetooth povezivost i idealni su za sve koji uživaju u savremenom načinu života uz više bežičnih uređaja“.

 

Logitech Z600 01 T

 

Kontrole na Logitech Bluetooth zvučnicima Z600 su još jedan sastavni deo njihovog čistog i jednostavnog dizajna. Ceo gornji panel desnog zvučnika je gladak disk, osetljiv na dodir. Za pojačavanje i smanjivanje glasnoće potrebno je samo preći prstom po rubu diska.

 

Logitech Z600 03 T

 

Druge kontrole – struja, Bluetooth povezivanje i 3,5mm ulaz – diskretno su skriveni pozadi. Kako je svaki detalj važan, čak je i kabl za napajanje pažljivo dizajniran tako da nikada na vašem stolu ili pultu neće biti uočljiv splet žica.

 

Logitech Z600 04 T

 

USB Bluetooth prijemnik je sastavni dio Logitech Z600 zvučnika kako bi se osiguralo najbolje bežično iskustvo s vašim računarima. Povezivanje putem Bluetooth veze je moguće, ali neki računari ne dopuštaju audio streaming ili prelazak s uređaja na uređaj. USB Bluetooth prijemnik Vam stoga omogućava bežično povezivanje i sa računarima koji ne podržavaju Bluetooth. Osim toga, ove zvučnike možete spojiti na bilo koji uređaj s audio izlazom koristeći 3,5mm pomoćni ulaz.

 

Logitech Z600 02 T

 

Logitech Bluetooth zvučnici Z600 se očekuju u Europi u avgustu 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 eur.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar