| Vesti | Hardver | ASUS Memo Pad HD 7 u prodaji u Srbiji
Hardver

ASUS Memo Pad HD 7 u prodaji u Srbiji

ASUS Memo Pad HD7

Kompanija ASUS je predstavila Memo Pad HD 7, koji predstavlja odličan tablet koji su korisnici dugo čekali. Reč je o uređaju koji ima sve što korisnik može poželeti i nudi odlične performanse po veoma pristupačnoj ceni.

Za spisak karakteristika se može da je impresivan, jer su tu procesor sa četiri jezgra, kvalitetni HD IPS ekran, dve kamere, odlična autonomija, GPS, stereo zvučnici, Micro SD slot isl…

 

 

Memo Pad HD 7 je tablet sa kojim će koristnik poželeti da se pohvali u društvu. Postoji izbor između sjajne bele, pink, zelene ili mat plave i sive boje kućišta. Kvalitetni materijali i fina završna obrada se podrazumevaju.

 

ASUS Memo Pad HD7 01

 

Ekran je svakako najvažniji deo svakog tableta, pa će vlasnike Memo Pad HD 7 modela obradovati odlični IPS ekran velikih uglova vidljivosti i HD 1280×800 rezolucije. Uz ASUS Splendid tehnologiju se može prikaz boja prilagoditi korisnikovom ukusu.

 

ASUS Memo Pad HD7 02

 

Iako u ovoj cenovnoj kategoriji preovladavaju tableti sa dvojezgarnim procesorom, Memo Pad HD 7 nudi procesor sa četiri jezgra, koji ne samo da sa lakoćom izlazi na kraj sa svakodnevnim zadacima, već omogućava i odličnu zabavu uz zahtevne video igre.

 

ASUS Memo Pad HD7 03

 

Jedno od bitnih unapređenja u odnosu na prethodni model je i prisustvo zadnje kamere rezolucije 5 MP. Zahvaljujući njoj se može snimati video u HD rezoluciji. Naravno, prednja kamera je i dalje tu, rezolucije 1,2 MP za recimo video pozive.

 

ASUS Memo Pad HD7 04

 

Bez dobrog zvuka nema ni zabave, a kod Memo Pad HD 7 tableta se za dobar zvuk brinu kvalitetni stereo zvučnici i ASUS SonicMaster tehnologija.

 

ASUS Memo Pad HD7 05

 

Baterija omogućava autonomiju do čak 10 sati, a našlo se mesta i za GPS modul, čitač Mikro SD kartica i Bluetooth 4.0, a sve to je spakovano u uređaj mase od samo 302 grama.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar