| Vesti | Hardver | CM Storm Pitch
Hardver

CM Storm Pitch

Cooler Master CM Storm Pitch

In-ear gamerske slušalice iz Cooler Mastera – Hit u najavi!

 

Kompanija Cooler Master dosta ulaže u svoj igrački brend CM Storm. In-ear slušalice nisu novina, ali kada se priča o gejmingu istina je da ih ne postoji mnogo, odnosno tek par proizvođača se odlučilo za taj potez. CM Storm Pitch je upravo to – prve in-ear gaming slušalice iz Cooler Mastera. Ono što karakteriše ove slušalice je premium aluminum finiš samog oklopa, i visoko kvalitetni drajveri od 10 mm.

Kakve bi to igračke slušalice bile da nema mikrofona? Ono što je karakteristično za ove slušalice je “360° omni-directional” mikrofon, a Cooler Master tvrdi da će igrači na LAN žurkama (čitaj: igraonicama) uvek udostojiti svoje saborce sa kristalnim zvukom svoga glasa, bez obzira na količinu spoljne buke.

Takođe, ono što karakteriše CM Storm Pitch je da se mogu koristiti i kao klasične in-ear slušalice, ali i slušalice za telefon, s obzirom da postoji taster za javljanje, odnosno u slučaju slušanja muzike za pauziranje neke numere.

 

 

Nezaostavni CM Storm logo se savršeno uklopio u dizajn:

 

Cooler Master CM Storm Pitch 02

 

Aluminijumski premium finiš garantuje dugotrajnost:

 

Cooler Master CM Storm Pitch 03

 

Kabl je dugačak 1,2m, što pozdravljamo, a sam kabl je pljosnat:

 

Cooler Master CM Storm Pitch 01

 

Ukoliko koristite CM Storm Pitch kao slušalice za telefon, tu je i “phone” taster:

 

Cooler Master CM Storm Pitch 04

 

U paketu dolazi i konektor za priključivanje slušalica na računar (odvojeni konektori za slušalice i mikrofon), zatim set gumenih adaptera za različit prečnik uha, kao i stilizovana i pre svega korisna torbica za odlaganje CM Stom Pitch slušalica i čuvanje od neželjenih oštećenja.

 

Cooler Master CM Storm Pitch 05

 

Specifikacije:

 

Cooler Master CM Storm Pitch specifikacije

 

Očekivana cena za obećavajući CM Storm Pitch model je oko 30 eura, a na rafovima domaćih maloprodaja će se naći do kraja ovog meseca. Garancija iznosi dve godine.

 

Izvor: CM Storm

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar