| Vesti | Hardver | LG najavio dostupnost UltraGear 34GP950G
Hardver LG

LG najavio dostupnost UltraGear 34GP950G

Iz kompanije LG stiže vest da je dostupan 34-inčni LG UltraGear gejming monitor sa zakrivljenim displejom, UltraWide QHD (3440×1440) IPS, 1ms GtG, kao i NVIDIA G-Sync Ultimate tehnologijom. Čelnici navode da 34GP950G isporučuje sledeći nivo vizuelnog iskustva, uz proporučenu cenu od oko 1300 dolara.

Sam monitor 34GP950G poseduje UltraWide Nano IPS displej koji isporučuje imerzivno gejming iskustvo za sve entuzijaste, i koje je nagrađeno na ovogodišnjem CES 2021. Kako bi se omogućilo što fluidnije iskustvo tokom korišćenja, UltraGear 34GP950G poseduje 180Hz overklok, kao i IPS 1ms GtG vreme odziva.

Boje, dinamički kontrast, osvetljenje i kolorni gamut neće „patiti“, kako je zastupljen VESA DisplayHDR 600 sertifikat. Zastupljen je DCI-P3 kolorni standard, kao i odnos kontrasta 1000:1.

Kako bi se obezbedila slika bez „cepanja“ i što „realističnije“ gejming iskustvo, 34GP950G poseduje NVIDIA G-SYNC Ultimate standard. Novi displej takođe poseduje razne opcije povezivanja, poput HDMI, DisplayPort, 3 USB porta, kao i audio džek.

Dodatne gejming kontrole na ekranu omogućuju korisnicima da preuzmu više kontrole tokom njihovog gejming iskustva. Zastupljeni su alati poput Crosshair, Black Stabilizer, kao i Dynamic Action Sync.

UltraGear monitor poseduje trostrani ekrana bez ivica, kao i ergonomski stalak koji se može spuštati i tiltovati. Strana displeja poseduje Sphere Lightning 2.0, indirektnu formu osvetljenja koja može simultano umanjiti zamor očiju i povećati imerziju kroz zvučne i video sync modove.

 

Izvor: LG

 

Komentarišite na forumu…