| Vesti | Hardver | Razer najavio Kaira i Kaira Pro bežične headsetove za PS5
Hardver Razer

Razer najavio Kaira i Kaira Pro bežične headsetove za PS5

Razer je najavio da proširuje svoju brzo rastuću liniju za konzole uz seriju novih bežičnih slušalica i postolja za punjenje kontrolera za PlayStation 5. Kroz crno-bele motive i prepoznatljive plave akcente, iz kompanije Razer navode da su nove Kaira slušalice dizajnirane da odgovaraju savremenom i modernom stilu PlayStation 5 konzole i DualSense bežičnog kontrolera.

Takođe je lansiran i Razer stalak za brzo punjenje u nizu odgovarajućih boja kako bi se stvorilo savršeno uparivanje sa PS5 DualSense bežičnim kontrolerom bilo kog igrača. Razer Kaira Pro Dual Wireless Headset with Haptics su prve Razer bežične slušalice napravljene za PlayStation 5 koje pokreće Razer HyperSense, inteligentna haptička tehnologija koja pruža bogatu, realističnu senzornu povratnu informaciju zasnovanu na audio signalima, omogućavajući igračima da urone svoja čula u potpuno taktilnu igru.

Razer Kaira Pro je opremljen proverenim Razer TriForce Titanium 50 mm drajverima za apsolutnu jasnoću dok je dovoljno lagan da obezbedi udobnost tokom dugih perioda upotrebe. Poboljšavajući komunikaciju u igri putem svog odvojivog Razer HyperClear superkardioidnog mikrofona, Razer Kaira Pro se fokusira na čvrsti obrazac prepoznavanja glasa, istovremeno potiskujući neželjenu pozadinu da bi se postigla veća jasnoća glasa.

Bežične slušalice takođe nude ugrađeni mikrofon za mobilnu upotrebu, pružajući korisnicima opcije da se povežu sa svojim mobilnim uređajima preko Bluetooth-a, kao i PS5, PS4, PC i drugim uređajima koji imaju USB-C ili USB-A port preko priloženog USB-C Razer HyperSpeed dongla od 2.4 GHz (uključen USB-A adapter).

Zaokružujući PlayStation 5 liniju slušalica, tu je Razer Kaira Dual Wireless Headset. Bilo na konzoli ili mobilnom uređaju, igrači mogu da uživaju sa Razer SmartSwitch-om, koji omogućava neometano prebacivanje između 2.4 GHz i Bluetooth uređaja.

Takođe dolaze i najavljeni Razer stalci za brzo punjenje. Stalci su pažljivo dizajnirani u nizu odgovarajućih boja kako bi odgovarali PS5 DualSense bežičnim kontrolerima inspirisanim galaksijom.

Razer stalak za brzo punjenje brzo puni kontrolere kako bi dostigli vrhunske nivoe snage za manje od 3 sata i obezbeđuje minimalno vreme zastoja u igrama za PS5 korisnike. Dostupni su u beloj, crnoj i crvenoj boji.

 

Izvor: Razer

 

Komentarišite na forumu…