| Vesti | Hardver | Logitech G predstavio G303 Shroud Edition bežični gejming miš
Hardver Logitech

Logitech G predstavio G303 Shroud Edition bežični gejming miš

Iz Logitech G dolazi potpuno redizajnirana verzija G303 gejming miša, a u pitanju je G303 Shroud Edition. Ovaj bežični gejming miš su dizajnirali razvojni tim iz Logitecha, kao i popularni gejming streamer i bivši profesionalni igrač, Michael Grzesiek, poznatiji po svom nadimku „shroud“.

Ovo je inače njegov omiljeni miš i specijalno je dizajniran i napravljen tako da budu zadovoljeni svi zahtevi, od performansi pa sve do specifikacija. „Dobijanje prilike da dizajniram miš sa Logitech-om je bilo ostvarenje sna. G303 je moj omiljeni miš svih vremena i koristeći ga kao inspiraciju za dizajn napravili smo moj savršeni miš“, rekao je Shroud.

„Saradnja sa Logitech G-om je bila neverovatno iskustvo i zaista sam ponosan na konačni proizvod. Uzbuđen sam što ću ovo predstaviti svim svojim fanovima.“

„Nije tajna da shroud shvata svoju igru ozbiljno, a važno je da ima pravu opremu za njegov uspeh,“ rekao je Ujesh Desai, generalni direktor Logitech G-a. „Tokom saradnje sa shroud-om, počeli smo sa klasičnim G303, a onda smo ga kreirali po njegovoj ruci, kalibrisali ga prema njegovom dodiru i napravili miš koji savršeno odgovara njegovim potrebama. Ako volite shroud-a i želite isti alat koji on koristi, onda je ovo miš za vas.“

Razvojni tim je poboljšao i ažurirao oblik i formu, premestio bočne tastere, promenio lokaciju prekidača, prilagodio težinu, pa čak i suptilne oznake za približnu poziciju njegovog držanja prsta, a sve u nastojanju da naprave savršenog miša za shroud-a. Remasterizovani G303 Shroud Edition poseduje LIGHTSPEED tehnologiju, i samim tim isporučuje latenciju i najbolje moguće performanse.

Miš je takođe opremljen sa HERO 25K senzorom za preciznost i brzinu. Težak svega 75g, shroud G303 je lagan, robustan i dovoljno udoban da omogući nisku osetljivost DPI i brže nišanjenje.

Kombinujte to sa 145 sati trajanja baterije i igrači će moći da igraju po ceo dan. Logitech G303 Shroud Edition je dostupan u crnoj boji. Logitech G303 Shroud Edition Wireless je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 130 dolara.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu…