| Vesti | Hardver | G305 – novi gejming miš iz Logitech-a
Hardver

G305 – novi gejming miš iz Logitech-a

G305

Logitech-ovi low-latency miševi sa Lightspeed tehnologijom su bili kreirani sa akcentom na vešte gejmere kada su se pojavili prošlog juna, ali pak godinu dana kasnije, kompanija je predstavila G305.

„Uzbuđeni smo što vam predstavljamo najnoviji bežični miš u liniji proizvoda. G305 je gejming miš sledeće generacije koji donosi Lightspeed bežičnu tehnologiju, kao i HERO (High Efficiency Rated Optical) senzor svim gejmerima, u nekom od najpopularnijih i najpoznatijih oblika.“ – navodi se u saopštenju.

Logitech G305 koristi Logitech G-ovu Lightspeed bežičnu tehnologiju kako bi se doživelo gejming iskustvo koje će biti brže nego kod ostalih miševa, uz HERO senzor koji je zadužen za pouzdaniji odziv, kao i za preciznost.

HERO poseduje 400 IPS preciznost, kao i osetljivost do 12.000 DPI, bez akceleracije ili smoothing-a.

Takođe, iz Logitech-a napominju da će uz Lightspeed bežičnu tehnologiju koja je implementirana u G305, korisnici dobiti iskustvo koje će biti znatno brže nego kod žičanih miševa uz 1ms report rate u Performance modu, i to uz samo jednu AA bateriju.

Možete se prebaciti na Endurance mod uz 8ms report rate, uz Logitech Gaming Software kako biste produžili život baterije. Logitech G305 teži svega 99 grama, i prati lagan mehanički dizajn, kao i efikasnu potrošnju baterije.

Logitech G305 Lightspeed bežični gejming miš je dostupan po ceni od oko 60 dolara.

 

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu