| Vesti | Hardver | MSI predstavio Radeon RX MECH 2 seriju grafičkih karti
Hardver

MSI predstavio Radeon RX MECH 2 seriju grafičkih karti

MECH

MSI je predstavio novu seriju zasnovanu na AMD-ovim „Polaris“ čipsetovima – seriju MECH.

Opremljena novim termičkim dizajnom, serija Radeon RX MECH ne samo da omogućava veću brzinu jezgra i memorije, već pruža i povećane performanse u igrama.

Oblici hladnjaka serije MECH svetle crvenim sjajem koji prolazi kroz poklopac, dok se MSI zmaj RGB LED na vrhu može podesiti na bilo koju od 16.7 miliona boja u skladu sa vašim raspoloženjem ili izgradnjom.

Potpuno prilagođeni PCB dizajn sa poboljšanim dizajnom snage sa komponentama Military Class 4 omogućava veće stabilne performanse kako bi grafičku kartu doveli do granica.

Klasična mat crna metalna ploča nudi MECH 2 kartama više strukturne snage.

„AMD Radeon je oduvek bio posvećen najboljem interesu igrača: posvećenost otvorenim inovacijama kao što je naš doprinos DirectX i Vulkan API, posvećenost stvarnoj transparentnosti kroz industrijske standarde kao što je Radeon FreeSync tehnologija, i želja za proširenjem PC gejming ekosistema uz doprinos programera. To su vrednosti koje rezultiraju uspešnom zajednicom PC igara i objašnjavaju zašto toliko gamera nastavljaju da prate AMD Radeon“, rekao je Scott Herkelman, potpredsednik i generalni menadžer AMD Radeon Technologies Group.

MSI-jev nagrađivani TORX Fan 2.0 je unapređena verzija MSI TORX Fan tehnologije koja generiše više vazdušnog pritiska za bolje performanse hlađenja, a dodatno smanjuje nivo buke. Bakarne cevi od 6mm sa kvadratnim oblikom na dnu su povezane sa heatsink-om kako bi se omogućio optimalan prenos toplote sa čvrste niklovane ploče bakra u kombinaciji sa Premium Thermal Compound X kako bi se Polaris hladio.

 

MECH 01

 

Izvor: MSI