| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DCS-6314 kameru
Hardver

D-Link predstavio DCS-6314 kameru

DLink DCS-6314

Pre neki dan smo pisali o D-Link DCS-6513 kameri, a kompanija D-Link nije sedela skršenih ruku već je proširila svoju ponudu full HD IP kamera otpornih na udare i na sve vremenske uslove, idealnih za poslove koji koji zahtevaju elastična rešenja za spoljnu bezbednost. Full HD WDR višefokalna kamera sa kupolom za dnevno i noćno snimanje (DCS-6314) sadrži ugrađeni grejač i oklop otporan na vlagu koji štiti kameru od vandalizma i nepovoljnih vremenskih uslova dok kamera izrađuje snimke odličnog kvaliteta. Navedene karakteristike čine kameru idealnom za nepristupačne spoljne sredine, kao što su utovarne zone u skladištima, periferni delovi školskih dvorišta ili bolnički parkinzi.

Kombinujući sposobnost da se bori sa potpunim mrakom i izazovnom jakom svetlošću, DCS-6314 kamera isporučuje vrhunski kvalitet slike danju i noću. Ovo pruža potpunu bezbednost i duševni mir 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji za vlasnike firmi.

 

 

Sa dva megapiksela, ova full HD kamera pruža slike visoke rezolucije na kojima se svi detalji jasno vide. Tehnologija širokog dinamičkog opsega (WDR) omogućuje jasne, detaljne snimke u skoro svim uslovima osvetljenosti, kao što su snažna sunčeva svetlost ili mračne oblasti pokrivene oblacima, u kojima bi se mnoge druge kamere teško izborile. Za neprestano nadgledanje, kamera poseduje 15-metarsko IR LED osvetljenje kojim se omogućuju odlični snimci tokom noći.

 

DLink DCS-6314 1

 

Dodaci kao što je besplatni softver za upravljanje videom donose mogućnost zumiranja na tačno određenu oblast, kako bi se dati objekat video sa više detalja nego što bi se normalno moglo videti. Višefokalna sočiva kamere omogućuju da se ugao snimanja i optički zum optimizuju prema uslovima date sredine.

Kamera nudi punu fleksibilnost te se može postaviti na skoro svaku spoljnu lokaciju, a i jednostavno se montira i podešava. Sa podrškom za Power-over-Ethernet (PoE), kamera se može povezati i napajati preko običnog mrežnog kabla za dalje pojednostavljenje instalacije. Tu je i dvosmerna audio podrška sa spoljnim mikrofonom, a putem glasa omogućuje korisnicima da odvrate potencijalne provalnike/uljeze.

 

DLink DCS-6314 2

 

Ako provalnik uđe u vidno polje kamere, automatski se aktivira snimanje pomoću funkcije detekcije pokreta, a tu je i ulaz za micro SD/SDHC karticu.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar