| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DCS-6513 kameru
Hardver

D-Link predstavio DCS-6513 kameru

DLink DCS-6513

Kompanija D-Link predstavila je full HD WDR mrežnu kameru sa kupolom za dnevno i noćno snimanje, koja izrađuje video klipove visoke definicije, izuzetnog kvaliteta, čak i u najizazovnijim svetlosnim uslovima.

Full HD WDR mrežna kamera sa kupolom za dnevno i noćno snimanje (DCS-6513) može se pohvaliti sa tri megapiksela za full HD rezoluciju za izradu slika vrhunskog kvaliteta. Idealna je za vlasnike kuća i manjih radnji koji zahtevaju profesionalno rešenje za nadzor i obezbeđenje u uslovima gde intenzitet svetlosti može značajno da varira.

Prostori sa složenim uslovima osvetljenosti, kao što su recepcije sa staklenom fasadom ili prodavnice sa prostranim izlozima, najčešće predstavaljaju pravi izazov za bezbednosne kamere. U jako osvetljenim prostorima teže je sačiniti jasne i detaljne snimke, posebno ako imaju pozadinsko osvetljenje. Međutim, spoljna mrežna kamera sa kupolom kompenzuje kontraste u osvetljenju. Kada se postavi na staklena vrata ili izlog gde pada snažno svetlo, njena Wide Dynamic Range (WDR) tehnologija poništava pozadinsko svetlo kako bi se obezbedile jasne, precizne slike sa finijim kontrastom.

 

 

DCS-6513 kamera poseduje P-Iris pokretna sočiva, koja daju veću dubinu slike nego standardna iris sočiva i omogućavaju daljinsko zumiranje i fokus na određenu oblast nadzora.

 

DLink DCS-6513 1

 

Neravan dizajn DCS-6513 kamere u vodootpornom pakovanju sa zaštitom od provala obezbeđuje da kamera bude zaštićena od ekstremnih vremenskih uslova i vandala. Sa ugrađenim grejanjem i hlađenjem, kamera se može koristiti u skoro svim temperaturnim uslovima. Čitav niz opcija montiranja takođe omogućuju instaliranje na različite načine na najrazličitijim lokacijama u objektima i napolju.

Kamera se jednostavno instalira, a paket D-ViewCam softvera za nadzor, koji se isporučuje besplatno sa kamerom, omogućuje korisnicima da gledaju, upravljaju i snimaju sa do 32 kamere na jednom računaru na centralnoj lokaciji. Detekcija pokreta aktivira snimanje i upozorenje vlasnika objekata putem e-maila kako bi im se obezbedio duševni mir 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

 

DLink DCS-6513 2

 

Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Linku Adria, izjavio je: “Do sada su video snimci visoke definicije za obezbeđenje i nadzor u prostorima u kojima osvetljenje jako varira predstavljali pravi izazov za vlasnike kuća i biznismene. U ovakvim uslovima, mnoge druge kamere mogu samo da daju mutne slike sa malo detalja što izlaže riziku ove objekte. Full HD kamera sa kupolom za dnevno i noćno snimanje rešava ovaj problem. Najnoviji član D-Linkove raznovrsne serije kamera za IP nadzor neutrališe jako pozadinsko osvetljenje kako bi se isporučio vrhunski kvalitet slike. Kamera takođe nudi prilagodljivu instalaciju u različtim uslovima enterijera i eksterijera”.

Ulaz za MicroSD/SDHC kartice nudi mogućnost on-board skladištenja podataka. On predstavlja idealno rešenje koje omogućuje čuvanje podataka bez potrebe za povezivanje sa računarom ili uređajem za skladištenje na mreži.

 

DLink DCS-6513 3

 

Osim korišćenja kamere u sigurnosne svrhe, kompanije mogu da imaju koristi od njih i ako ih koriste na svojim ulazima u kombinaciji sa spikerfonima za dvosmernu komunikaciju prilikom dočeka posetilaca.

 

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar