| Vesti | Hardver | Raidmax Cobra serija proizvoda
Hardver

Raidmax Cobra serija proizvoda

Raidmax Cobra Series

Raidmax je renomirani proizvođač računarskih kućišta, napajanja i kulera. Njih najviše karakterišu proizvodi sa izuzetnim odnosom „uloženo-dobijeno“.

Kompanija je osnovana 1988. sa zadatkom da izađe u susret zahtevima kupaca, da za svoje proizvode obezbedi inovativan dizajn, odlične performanse i visok kvalitet.

Raidmax u SAD važi za najbolji brend druge kategorije (best buy segment), u Aziji kažu da je jedino Raidmax sposoban da isporuči budžet rešenja sa dobrim dizajnom, dok u Evropi Raidmax uspeva da cveta bez postojanja lokalne Raidmax kancelarije. Najaktuelnija Cobra serija njihovih proizvoda obuhvata kućišta, ventilatore, pa čak i napajanja.

 

 

Raidmax Cobra Series 3

 

Raidmax Cobra ventilatore karakteriše atraktivan dizajn lopatica i dostupnost u čak pet boja. Seriju za sada čine samo 120mm ventilatori koji imaju implementirana antivibraciona rešenja. Maksimalna brzina ventilatora je 1200 obrtaja u minuti pri čemu generišu samo 22dBA buke.

 

Raidmax Cobra Series 2 T

 

Dodatak Cobra seriji su i nova Cobra Z kućišta. Cobra kućišta imaju prednost širokog dizajna koji omogućuje ugradnju visokih procesorskih hladnjaka i efikasno kabliranje. Druga osobina koja ističe Cobra kućište su atraktivne boje unutrašnjosti.

 

Raidmax Cobra Series 1 T

 

Da biste se upoznali sa svim osobinama Cobra kućišta, posetite OVAJ link.

 

Raidmax Cobra Series 4

 

Tu su i Cobra napajanja koja su takođe atraktivnog dizajna. Seriju čini osam napajanja u rasponu od 400 do 700W sa 80+ Bronze i 80+ Gold sertifikatima. Nova Cobra napajanja su kompatibilna sa najnovijim Haswell platformama i nude OVP, UVP, OPP i SCP zaštite. Napajanja se hlade sa velikim 135mm ventilatorom koji poseduje termalnu regulaciju obrtaja. Da biste se bolje upoznali sa novim napajanjima, posetite OVAJ link.

 

Izvor: Raidmax

 

Komentarišite na forumu…