| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterBox Lite 5
Hardver

Cooler Master predstavio MasterBox Lite 5

CM MasterBox Lite 5

Kompanija Cooler Master, jedan od vodećih proizvođača perfierija, najavila je novo kućište u svom portfoliu – Cooler Master MasterBox Lite 5.

MasterBox Lite 5 midtower kućište može da „udomi“ matične ploče ATX formata, a glavne stvari koje ovo kućište izdvajaju u moru konkurencije su prednji panel od tamnog stakla, kao i mogućnost prilagođavanja spoljašnjosti.

MasterBox Lite 5 je namenjeno onim korisnicima koji cene lepotu, dosta prostora i funkcionalnost. Kućište je u potpunosti premazano crnom bojom i zajedno sa poklopcem koje prekriva napajanje obezbeđuje skladnost boja u njegovoj unutrašnjosti (barem, dok ne dodate „šarene“ komponente unutra 😀 ).

 

CM MasterBox Lite 5 1 CM MasterBox Lite 5 2

 

Četiri 120mm ventilatora, kao i podrška za sisteme vodenih hlađenja napred i pozadi će biti dovoljno i za one nešto zahtevnije korisnike. MasterBox Lite 5 može primiti grafičke karte dužine do čak 400mm, a transparetno akrilna bočna stranica, koja ide od ivice do ivice, će omogućiti lak pogled u unutrašnjost. Uz sve to prednji panel od zatamljenog stakla ostavlja utisak da korisnik poseduje nešto nesvakidašnje.

 

CM MasterBox Lite 5 3

 

Spomenuli smo mogućnost prilagođavanja spoljašnjosti – da, tako je. Korisnik je u mogućnosti da menja sa posebnim podloškama boje prednjeg panela u tri različite boje.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar