| Vesti | Hardver | ASUS najavio ROG Strix Magnus mikrofon
Hardver

ASUS najavio ROG Strix Magnus mikrofon

ASUS ROG Strix Magnus

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio Strix Magnus – USB kondenzatorski mikrofon namenjen igračima koji strimuju. Strix Magnus je prvi ROG mikrofon, a karakterišu ga tri kondenzatorske kapsule i tehnologija za poništavanje okolne buke (ENC). Tu je i podesivo RGB osvetljenje koje će dodatno obogatiti atmosferu prilikom strimovanja.

Zahvaljujući kompaktnom obliku, zbog kojeg će se savršeno uklopiti u svaki gejming „setup“, intuitivnim kontrolama koje omogućuju brz i lak pristup za vreme akcije, kao i fleksibilnim opcijama za povezivanje, ROG Strix Magnus je alat koji strimerima omogućuje da svojoj publici isporuče sadržaj najvišeg kvaliteta.

ROG Strix Magnus mikrofon je opremljen sa tri studijske kondenzatorske kapsule, koje strimerima omogućuju da glas i druge zvukove čisto prenesu do svoje publike i verno dočaraju svoje emocije i uzbuđenje.

 

ASUS ROG Strix Magnus 1

 

Zahvaljujući tehnologiji za poništavanje okolne buke (ENC), strimerima je na raspolaganju studijski kvalitet tonskog zapisa, bez potrebe za kupovinom skupih i nezgrapnih materijala za zvučnu izolaciju. Unutar ROG Strix Magnus mikrofona se nalazi još jedan dodatni mikrofon koji aktivno osluškuje buku koja dolazi iz okruženja i prosleđuje je do kondenzatorskih kapsula na „analizu“ i eliminaciju suvišnih i ometajućih zvukova, kao što su zvukovi tastera sa tastature, miša ili ventilatora. ROG Strix Magnus poseduje tri režima za snimanje, koje strimeri mogu izabrati u zavisnosti od scenarija, a to su: Cardioid, Stereo i Environmental Noise Cancelation (ENC).

ROG Strix Magnus je mikrofon sa podesivim RGB svetlosnim efektima. Eskluzivna ROG Aura RGB tehnologija za osvetljenje gejmerima donosi izbor od preko 16,8 miliona kombinacija boja i četiri svetlosna efekta. Takođe, prisutna je i Aura Sync tehnologija za sinhronizaciju svetlosnih efekata ROG Strix Magnus mikrofona sa drugim ROG proizvodima koji su opremljeni Aura Sync tehnologijom.

 

ASUS ROG Strix Magnus 2

 

Dizajn ROG Strix Magnus mikrofona je posebno osmišljen za gejmere koji strimuju, te je kompaktnog oblika i za 50% manjih gabarita u odnosu na druge popularne gejming mikrofone. Zahvaljujući svom kompaktnom obliku, Strix Magnus se može postaviti direktno iza tastature, a da pritom korisniku ne zaklanja pogled na monitor. Metalni, futuristički izgled ROG Strix Magnus mikrofona dodaje notu stila svakom gejming ili striming setup-u. Dugmad i kontrole na ROG Strix Magnus mikrofonu su postavljeni tako da korisniku omoguće jednostavno i rukovanje za vreme strimovanja te je podešavanje lako čak i u toku intenzivne akcije.

ROG Strix Magnus mikrofon je opremljen USB 2.0 portom i dodatnim AUX priključkom. AUX priključak će najviše ceniti muzičari, jer putem njega mogu da povežu svoj instrument za potrebe snimanja ili strimovanja uživo, dok će zvuk istovremeno biti čist i bez izobličenja. Uz ROG Strix Magnus dolazi i torbica koja ga u toku transporta čuva od oštećenja.

 

Specifikacije:

ASUS ROG Strix Magnus specifikacije

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar