| Hardver | Kućišta | LC-Power Gaming 973W/B Fortress_X
Kućišta

LC-Power Gaming 973W/B Fortress_X


Par reči za kraj i finalna ocena

 

LC-Power je hteo da postigne puno toga odjednom. Nekako dobijamo utisak da je ovo kućište prevelik korak unapred i da su hteli ukombinovati previše stvari na brzinu. Na nekim mestima se javljaju neke konfuzije, poput rupa u filterima koje ukazuju na blagu zbunjenost dizajnerskog tima. Na kraju krajeva, kućište sa sobom ne vuče neke defekte koji bi ga učinili neupotrebljivim, ali mesta za „peglanje“ ima.

 

LC-Power Fortress X 126 T

 

Dodeljivanje ocene je težak zadatak. Ako uzmemo u obzir da je ovo kućište od LC-Power-a, kompanije koja baš i nije najomiljeniji izbor u „high end“ branši, onda im moramo odati maksimalno priznanje za inovativne poteze i lep dizajn!

Ako Fortess_X upoređujemo sa nekim drugim popularnim kućištima u cenovnom rangu od oko 80 evra, onda on pada niže niz lestvicu. Uzevši sve u obzir, moraćemo se skrasiti negde u zlatnoj sredini. Cena od oko 80 eura nije ni neprijateljska ni prijateljska, rekli bi smo, pažljivo odmerena. Bilo kako bilo, neke od osobina LC-Power Fortess_X čine dobrim kandidatom za kupovinu.

 

Nagrada

 

Usput ćemo potapšati LC-Power po ramenu i reći: „Svaka čast, tako se pravi kućište, na dobrom ste putu! Good job!“. Kao što smo i naglasili, nagrada za zlatnu sredinu, „PCAXE Gold“ pečat!

 

Fortress_X 973B i 973W kućišta je na test ustupio: Mid9


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar