| Hardver | Kućišta | LC-Power Gaming 973W/B Fortress_X
Kućišta

LC-Power Gaming 973W/B Fortress_X

uvodna

Crni i beli Stormtrooper-i iz Nemačke

 

LC-Power je kompanija sa sedištem u Nemačkoj koja je do pre nekoliko godina bila poznata samo po solidnim napajanjima, ali danas već probijaju nove frontove! Pored All-in-one računara, raznih periferija, tableta, kulera i napajanja imaju i dosta velik asortiman kućišta.

Prethodno smo testirali nekoliko kućišta od LC-Power-a (Gaming 974B, Infiltrator, PRO-919B) koji su bili dobri, ali je svaki nosio neku sitnu manu pa makar to bio samo rigidan dizajn spoljašnjosti. Ipak, uvek su se trudili da prezentuju hardver sa veoma dobrim odnosom cene i kvaliteta, što je i razumno jer tek treba se pokažu i zauzmu mesto među ostalim velikanima IT scene.

Možda je baš to i razlog zašto nisu previše pažnje posvećivali dizajnu nego su se više fokusirali na funkcionalnost i pristupačnu cenu. Fortress_X ima jednu veoma bitnu osobinu koja ga razlikuje od ostalih LC-Power Gaming kućišta, a to su obline. Kućište koje nosi kodno ime “Gaming 973 W/B” je mid tower sa ozbiljnim namerama. Današnja moda je da se atributi od tower kućišta pakuju u mid format jer više preovladava potreba za funkcionalnim nego za velikim kućištima. Pogledajmo šta je LC-Power uradio i da li je uspeo stvoriti funkcionalan mid tower.

 

 

LC-Power Fortress X 004 T

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar