| Hardver | Kućišta | Thermaltake Level 10 GTS
Kućišta

Thermaltake Level 10 GTS

uvodna

Nežni snežni

 

Pojedine modele iz novih Thermaltake-ovih serija smo već i testirali na PCAxe-u portalu (Armor Revo i Overseer RX-I). Svakako većina Vas je već čula za Level 10 kućište, po kojem je i cela serija dobila ime, koje je inače majstorsko delo Thermaltake-a i BWM-ovog dizajnerskog tima. Kućište je revolucija sama po sebi i predstavlja novi nivo skladištenja hardvera. Ta „jedinstvenost“ međutim ima i svoju jedinstvenu cenu, a to je oko 800 američkih dolara.

Našla se potreba da se Level 10 ideja spusti sa oblaka i među obične smrtnike, te su nastale još dve slabije verzije. Prethodno smo testirali Level 10 GT kućište, pojednostavljenu verziju pobedničkog Level 10 dizajna, a zatim sledi GTS verzija koja samo u tragovima podseća na originalni model. Ovoga puta se kod nas našao najslabiji model, Level 10 GTS Snow Edition koji treba da predstavlja deo kolača inicijalne Level 10 ideje za one sa znatno plićim džepom.

 

 

Verujemo da malo ljudi zna koliko je Thermaltake ozbiljan igrač na polju kućišta. Thermaltake trenutno ima šest novih serija kućišta, a zajedno sa starijim serijama ukupno 19!

 

Tt Level10 GTS snow 002 T

 

Ako saberemo sva aktuelna kućišta od Tt-a dolazimo do neverovatne cifre od 58 modela (+/- 3 zbog raznih varijanti istog modela ili nedostupnosti nekih). Nažalost ta cifra je mnogo manja kod nas, negde oko 20 dostupnih modela, ali to je već do naših lokalnih distributera. Nove serije predstavljaju Armor, Chaser MK-I, V, Overseer RX-I, Versa, Commander i najekskluzivnija od svih Level 10 serija čijeg ćemo jednog predstavnika danas testirati.

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar