| Hardver | Hlađenja | Prolimatech Megahalems Red Series
Hlađenja

Prolimatech Megahalems Red Series


Par reči za kraj i finalna ocena

 

Ne znamo kako da protumačimo rezultate. Ili je Megashadow uvek bio ispred svog vremena, ili je Prolimatech sada malo štedeo na materijalu. Uvek smo ponavljali kao papagaji da je mirror finiš bolji od baze na kojem se vide tragovi mašinske obrade. Iz tih razloga smo par dana posle obavljnja testiranja lapovali bazu od crvene “Mege”. Rezultati se nisu mnogo promenili, temperature su bile svega 1-2°C bolje što i dalje nije blizu Megashadow-u.

 

Megahalems Red Series 69 T

 

Da se razumemo, rezultati uopšte nisu loši, ali mi smo očekivali malo drugačiji ishod testa. Možda smo mi krivi što smo Megahalems upoređivali sa Megashadow-om umesto Megahalems Rev. C-a. S obizrom da se Megashadow i još neke naprednije verzije “Mege” (kao Super Mega) ne proizvode već duže vreme, nemamo za čime plačemo. Megahalems Red i Blue Series će zadovoljiti potrebe zahtevnijih overklokera, u to sumnje nema. Sam kuler nije kriv što mi imamo visoka očekivanja, pa iz nekog objektivnog ugla mu moramo dati “PCAXE Gold” nagradu.

 

Nagrada

 

Nagrada je najmanje zaslužena cenom i performansama. “Gold” bedž je dodeljen zbog samog imena, zato što je Megahalems živa legenda koja se i dan danas proizvodi i nadograđuje. Uz estetska unapređenja, crvena i plava “Mega” će se veoma lepo uklopiti uz većinu modernim ploča. Ili pak možete potražiti i novu crnu verziju. Poruka je jasna, ako vidite Megashadow u oglasima, nemojte propustiti priliku, a ako vam koji stepen razlike ne igra ulogu, novi Megahalems uvek možete estetski uklopiti u vaš računar.

 

Megahalems Red kuler je na test ustupio CaseKing

 

caseking.468x60.white

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar