| Hardver | Hlađenja | Noctua NH-U12S i NH-U14S
Hlađenja

Noctua NH-U12S i NH-U14S

Noctua NH-U12S NH-U14S

Dve kule

 

Noctua nam je ovog puta obezbedila dve kule, tj. dva tower kulera sa oznakama NH-U12S i NH-U14S. Promotivno, iz našeg regiona, kao i uvek, mi pokrivamo novosti iz Noctua-e, prestižne kompanije koja je usko specijalizovana za kulere i ventilatore.

Na njih nije potrebno trošiti reči (ni tastaturu), svi znamo za Noctua-u, a onima koji ne znaju će biti dovoljno samo da pročitaju ovu recenziju i da im sve bude jasno. Ovom prilikom ćemo testirati dva najnovija kulera “poreklom” iz Austrije. Noctua dugo vremena nije izbacila ništa “konkretno” što se high-end hladnjaka tiče. Ne računamo NH-L12 i NH-L9 kulere koji imaju poseban dizajn i namenu. NH-U12S i NH-U14S su single tower kuleri, koji su osvežili Noctua-inu paletu. Postojao je ranije kuler sa oznakom NH-U12, kao i njegov naslednik NH-U12F, tako da novi NH-U12S možemo tretirati kao njihovog naslednika.

NH-U14S je skroz sveža stvar. To je prvi Noctua single tower kuler sa 140mm ventilatorom (tačnije 150mm). Pa da vidimo šta umeju ovi „tornjevi“.

 

 

Noctua NH-U12S NH-U14S 019 T

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar