| Hardver | Hlađenja | Prolimatech Megahalems Red Series
Hlađenja

Prolimatech Megahalems Red Series

Megahalems Red Series

Legenda sa crvenim plaštom

 

Na našem tržištu se retko spominje Prolimatech, mnogo više pažnje je posvećeno jednom njihovom specifičnom proizvodu. Kuler sa imenom Megahalems ili popularnije zvani “Mega” je doživeo puno verzija i dorada. Bez obzira na sve to, on je od prvog dana bio high end kuler vredan ulaganja.

Dug niz godina, “Mega” je predstavljao najbolji izbor za hlađenje procesora jer je imao savršen odnos cene, performansi, kvaliteta, dimenzija i montažnog sistema. Posle raznih “dorada” i verzija kao što su Megashadow, Super Mega, OC Edition, itd. Megahalems se nedavno opet osvežio sa tri nove verzije. U pitanju su Black, Blue i Red Series izdanja, jedine tri verzije “Mege” koji se trenutno proizvode. Pored šminke, razlika kod ova tri modela je jedino da Black serija dolazi sa montažom i za AMD procesore.

Red i Blue su tehnički isti kuleri, sa istom opremom u dve različite boje. Pošto je naš referentni kuler u single tower high end segmentu do sada bio Megashadow, od “crvene serije” ne očekujemo ništa bombastično. Ova recenzija će biti čista prezentacija najnovije verzije ovog legendardnog kulera. Mi smo inače prvi susret sa “Megom” imali već davne 2009-te godine.

 

 

Megahalems Red Series 59 T

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar