| Hardver | Hlađenja | Noctua NF-S12A PWM FLX ULN
Hlađenja

Noctua NF-S12A PWM FLX ULN

Noctua NF-S12A PWM FLX ULN

„Apgrejd apgrejda“

 

Ovu recenziju ćemo posvetiti najsvežijim ventilatorima iz Noctua-e. Noctua je jedan od vodećih proizvođača ventilatora i CPU hladnjaka i slobodno možemo reći da oni svoj posao shvataju veoma ozbiljno.

Karakteristike po kojima su Noctua proizvodi poznati su kvalitet i performanse, dok su ventilatori zbog svoje boje verovatno najprepoznatljiviji na tržištu. Ventilatori sa kojima ćemo se baviti su sa osnovnom oznakom NF-S12A i pod-oznakom PWM, FLX i ULN. Ovo je treća generacija ventilatora ”S” serije. NF-S12 i NF-S12B su veoma slični i bazirani na istom izgledu (dizajnu lopatica).

Unapređenje kod B modela je bio samo dodatak zasečenih vrhova od lopatica. NF-S12A je međutim nešto skroz novo, sa redizajniranim lopaticama i novom tehnologijom. Novi ventilatori su zadržali “par fora” od prethodnih proizvoda, jer i ovi spadaju u aktuelnu liniju sa “A” oznakom. Ovi 120mm ventilatori takođe imaju AAO ramove, ali je za poboljšanje protoka i aerodinamične efikasnosti odgovorna nova “Anti-Stall Knobs” tehnologija. O čemu se tačno radi i koliko je “S” serija napredovala od svog prvog modela, saznajte u ostatku teksta.

 

 

Noctua NF-S12A PWM FLX ULN 010 T

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar