| Vesti | Softver | Sony strimuje PS4 igre na PlayStation Now
Softver

Sony strimuje PS4 igre na PlayStation Now

PSStream

Gejmerske poslastice ne prestaju ovog leta. Nakon objave čelnika Sega-e za Sega Forever kao i objave Nintenda povodom lansiranja remasterizovane SNES konzole, Sony je odlučio da začini svoj PlayStation Now servis za strimovanje igara sa infuzijom od čak 20 naslova, tako da sada gejmeri mogu uživati u preko 500 igara ako poseduju Windows PC ili PS4.

Prvobitno, biblioteka PlayStation Now-a je bila limitirana isključivo na naslove PS3-ojke. Sam servis, koji je lansiran 2014-te, omogućuje gejmerima da uživaju u naslovima koji dolaze od server farm-e i pravo do vašeg uređaja, omogućavajući fluidni tok igranja.

Neki od naslova u kojima će korisnici uživati su remasterizovani Gods of War 3, Saints Row 4: Re-Elected, WWE 2k16, Tropico 5, Ultra Street Fighter 4, Broken Age kao i Darksides 2: Deathinitive Edition.

Pretplata košta 20 dolara mesečno, ali Sony nudi popuste za jeftiniju pretplatu za ograničeno vreme. Noviji pretplatnici mogu uskočiti za 10 dolara i to za prvi mesec, a postoji i mogućnost godišnje pretplate od 100 dolara.

 

 

Izvor: PlayStation

 

Komentarišite na forumu…