| Vesti | Mobile | Sega Forever – gejmerski klasici na mobilnom
Mobile

Sega Forever – gejmerski klasici na mobilnom

SegaForever

SEGA želi da korisnicima ponovo probudi uspomene tako što će neke od njihovih omiljenih igara iz mladosti omogući da ih igraju na njihovim mobilnim telefonima, da imaju podršku za offline igranje, i da omoguće čuvanje na Cloud serverima i to potpuno besplatno.

U pitanju je paket SEGA Forever, koji trenutno sadrži pet naslova u kolekciji – Sonic the Hedgehog iz 1991. godine, RPG Phantasy Star II, klasični arkadni beat’em up naslov Comix Zone, Kid Chameleon i beat’em up sa tematikom Grčke mitologije Altered Beast.

Čelnici najavljuju da tu nije kraj i da se ubrzano radi na tome da još naslova bude postavljeno, i to na svake dve nedelje, pokrivajući sve generacije konzola, od oficijalnih naslova do portovanih igara.

Kao što su napomenuli zaposleni iz SEGA-e, SF paket je besplatan, ali jedina začkoljica je u reklamama. One će se, ipak pojavljivati samo tokom start screena igre, kao i tokom čuvanja pozicije, ali ne i tokom igranja.

 

SegaForever 01 T SegaForever 02 T
   
SegaForever 03 T SegaForever 04 T

 

Doduše, ako ne želite da vam reklame smetaju u paketu, možete kupiti igre, koje koštaju oko dva dolara po igri, i koje dolaze u paketu bez reklama. Cena je izuzetno niska u poređenju sa zadovoljstvom koje će korisnici iskusiti dok budu igrali remasterizovane verzije neke od klasičnih igara za konzole.

SEGA se odlučila za ovaj korak nakon zapaženog uspeha igara za NES konzolu i remasterizovanim verzijama klasičnih igara, kao i sve veći interes korisnika da se podsete starijih igračkih dogodovština, koje su sada na dohvat ruke.

 

Izvor: SEGA

 

Komentarišite na forumu