| Vesti | Mobile | Vip: HTC U11 + UA HealthBox za 50 najbržih!
Mobile

Vip: HTC U11 + UA HealthBox za 50 najbržih!

VipHTCU11UA

Kompanija Vip je odlučila da obraduje one koje se odluče da zgrabe najnovijeg člana familije HTC telefona, i to HTC U11 model, ako uz to sklope i ugovor na 24 meseca.

Takođe, one koji se dokopaju ovog telefona, tačnije srećnih pedesetoro kupaca, očekuje i poklon u vidu UA HealthBox-a, umreženog fitnes sistema koji pazi na vaše zdravlje, kondiciju, ishranu, san kao i na potrebne fizičke vežbe i aktivnosti.

HTC U11 ima širok dijapazon karakteristika koje ga svakako „bacaju“ u prvi plan. Zaboravite na mučenje pri otvaranju aplikacija, Edge Sense tehnologija ih aktivira automatski pritiskanjem na ivice vašeg telefona. Takođe, ovaj Android telefon nudi jedinstvenu mogućnost da Vam ponudi predloge radi bolje orijentacije bazirane na Vašim aktivnostima.

Za skladištenje podataka, postaralo se 64 GB prostora, kao i proširivost do čak 2TB uz microSD karticu. Radi fotografisanja uspomena, u pomoć priskače prednja i glavna kamera koju ovaj telefon nudi (prednja nudi 16, dok glavna nudi 12MP sa UltraSpeed autofokusom), kao i mogućnost snimanja u 1080p rezoluciji, a tu su i mogućnosti za HDR, Hyperlapse, Panorama, kao i automatsko ili glasovno aktiviranje selfija. USonic tehnologija se pobrinula da zvuk bude bešuman i visokog kvaliteta, a tu je i mogućnost snimanja 3D audio uz pomoć čak 4 mikrofona.

 

VipHTCU11UA 01 T VipHTCU11UA 02 T

 

Poklon koji se dobija uz HTC takođe može da se pohvali. UA HealthBox je celokupan paket HTC-a gde su se proizvođači postarali za dobro zdravlje njihovih korisnika, i koji se povezuju sa aplikacijom Under Armour Record.

Prvi uređaj iz paketa je UA Band, u pitanju je narukvica koja prati dnevne aktivnosti, fizičke vežbe, san, kao i vaš način ishrane. Takođe, moguće je sačuvati napredak kao i postavljati dnevne ciljeve. Tu je i napredni mod treninga, plus mod za praćenje rada Vašeg srca koji je povezan sa drugim uređajem UA Heart Rate.

UA Heart Rate je uređaj koji prati rad Vašeg srca kada je povezan sa aplikacijom Under Armour Record, dok traka za grudi i odvojivi senzor pomažu pri nadgledanju intenziteta svojih vežbi i pametnijeg treniranja.

 

Izvor: Vip

 

Komentarišite na forumu