| Vesti | Mobile | Kompanija Lenovo najavila nove Moto E4 i Moto E4 Plus telefone
Mobile

Kompanija Lenovo najavila nove Moto E4 i Moto E4 Plus telefone

Lenovo predstavio Moto

Kompanija Lenovo je najavila nove mobilne telefone iz E porodice koji će biti dostupni širom sveta – u pitanju su Moto E4 i Moto E4 Plus, dok će na tržištu Srbije novi Moto E telefoni biti dostupni u prvoj polovini jula.

Kako je na tržištu prisutan veliki broj različitih uređaja koji zadovoljavaju najosnovnije potrebe korisnika, kompanija Lenovo je nastojala da kreira pristupačan mobilni telefon koji će im, pored osnovnih karakteristika, pružiti i neke napredne karateristike kao što su baterija koja traje ceo dan, displej visokog kvaliteta i napredne mogućnosti kamere koje su očekivane u višem cenovnom rangu.

 

Moto E4

Moto E4 može se pohvaliti svojim elegantnim metalnim izgledom i HD ekranom od 5 inča. Takođe, za korisnike koji bi želeli da uživo prate prenose video snimaka, ili da nesmetano surfuju internetom i društvenim mrežama, u pomoć priskače quad-core procesor i 4G.

E4 poseduje dve kamere – kameru od 8MP sa ugrađenim autofokusom, kao i prednju kameru od 5MP koja se dobro snalazi u slučajevima slabog osvetljenja. Takođe, baterija od 2800 mAh omogućiće korisnicima da budu bezbrižni tokom dužeg perioda, pri čemu neće morati da brinu o dodatnom punjenju telefona kada su u pokretu.

 

Lenovo predstavio Moto 1 T Lenovo predstavio Moto 2 T Lenovo predstavio Moto 3 T

 

Moto E4 Plus

Moto E4 Plus nudi u svom asortimanu HD ekran od 5,5 inča, uz metalni dizajn, bateriju kapaciteta od 5000 mAh, dodatnu bezbednost pri podacima u vidu senzora otiska prsta, kao i 13MP kameru sa autofokusom, uz prednju kameru od 5MP, koja se snalazi u lose osvetljenim uslovima, quad-core procesor, 4G brzinu pogodnu za strimovanje i surfovanje Internetom, kao i Android 7.1 operativni sistem.

 

Lenovo predstavio Moto 4 T Lenovo predstavio Moto 5 T Lenovo predstavio Moto 6 T

 

Moto E4 i Moto E4 Plus telefoni će biti dostupni u EMEA regionu u prvoj polovini Jula, u različitim bojama. Očekivano je da ce početna cena za Moto E4 telefon iznositi 149 evra, dok ce očekivana početna cena za Moto E4 Plus iznositi 199 evra.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu