| Vesti | Hardver | Mini SNES – Nintendo ponovo vraća u prošlost
Hardver

Mini SNES – Nintendo ponovo vraća u prošlost

SNESClassic

Nakon SEGA-ine najave remasterizovanih verzija igara u vidu SEGA Forever paketa igara, Nintendo je takođe odlučio da zasuče rukave i vrati gejmere u vreme klasičnih igara iz 90-ih. Ulazimo ponovo u vremeplov, zahvaljujući najavi Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System konzoli (ili skraceno Mini SNES).

Uz kupovinu ove konzole, već će nas na poslužavniku dočekati klasični naslovi kao što su Super Mario World, Legend of Zelda: A Link to the Past, i nikad do sada objavljeni Star Fox 2, koji je trebao da bude lansiran 1995. godine, ali je napušten odlukom Nintenda da se fokusira na N64 konzolu.

Ovaj mali uređaj dolazi u kompletu sa HDMI kablom kako biste mogli da uživate u igračkim pikanterijama na velikom ekranu, uz jedinu začkoljicu, a to je da nema online funkcionalnost, stoga nije moguće dodavati igre.

Ovoga puta, opremljeni smo sa čak dva kontrolera, tako da Mario Kart ili Street Fighter II Turbo turniri u vašem domu mogu otpočeti.

SNESClassic 02

 

Zaposleni u Nintendu se nadaju većem pozitivnom prijemu nego što je to bio slučaj sa Mini NES-om, i dodatnim napredovanjima na ovom polju gde su fanovi ponovo željni nekih starijih igračkih dogodovština.

 

Izvor: Nintendo

 

Komentarišite na forumu