| Vesti | Softver | Destiny 2 – Testiranje, jedan, dva…
Softver

Destiny 2 – Testiranje, jedan, dva…

Destiny2beta

Ako želite da se dokopate Destiny 2 pre nego što dobije svoju formalnu premijeru (6-tog septembra za PS4 i Xbox One korisnike, 24-og oktobra za PC), Activision i developer Bungie vam čuvaju leđa. Gejmeri koji su pre-orderovali igru za PlayStation 4 mogu da krenu u boj već 18-og jula, dok će ostali morati da sačekaju do 21-og. Oni koji poseduju tastaturu i miš će svakako morati da se strpe do avgusta, kada je najavljeno beta izdanje za PC.

Test period traje do 23-ćeg jula, i čelnici iz Bungie najavljuju da pored već postojećeg cooperative strike-a (The Inverted Spire) i multiplayer modova (Countdown i Control), prva story misija, (Homecoming), će moći da se isproba u praksi.

Gejmeri će moći da eksperimentišu sa tri Destiny 2 podklase likova: Dawnblade Warlock, Arcstrider Hunter ili Sentinel Titan. Bungie developeri su takođe naveli da Countdown i Control modovi mogu da se isprobaju na novim mapa izgrađene po meri tih modova.

The Farm će biti socijalna mreža sa igrače Destiny 2-jke, tokom bete, gde će biti dostupna od 23-ćeg jula. Napredovanje vaših karaktera tokom bete, nažalost, nećete moći preneti na kompletnu igru, ali će igrači bete dobiti specijalni beta banner kada Destiny 2 stigne u septembru.

 

 

Izvor: Bungie

 

Komentarišite na forumu…