| Vesti | Ostalo | HyperX Cup – takmičenje u CS:GO
Ostalo

HyperX Cup – takmičenje u CS:GO

CSGO

Počele su prijave za HyperX Cup, takmičenje u Counter Strike: Global Offensive igri, koje će trajati do 1. novembra u 14 časova, a finale će se održati 11. novembra u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City.

Kako bi takmičari prijavili svoje petočlane timove, potrebno je da pošalju prijavu na email adresu [email protected], koja mora sadržati ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje će se koristiti u igri.

Turnirski mečevi će se igrati online u periodu od 2. do 9. novembra, dok će ekipa koja se plasira u finale igrati protiv tima domaćih YouTubera koji čine Kika, PCAXE, Cile ST, Supreme Nexus i Nexen.

Svi mečevi u okviru turnira će se igrati na dve pobede, a svaki član pobedničkog tima dobiće HyperX paket periferija: HyperX Cloud Revolver S, premijum headset sa Dolby Headphone tehnologijom koja omogućava Dolby TM 7.1 Surround Sound, HyperX Alloy Elite Red, mehaničku gejmersku tastaturu sa MX Cherry Red prekidačima i čeličnom konstrukcijom radi izdržljivosti i mnogim drugim pogodnostima za gejmere i HyperX Pulsefire FPS gejmerski miš u paketu sa HyperX Fury S podlogom.

 

CSGO 01 T CSGO 02 T CSGO 03 T

 

Ime tima koji se plasira u finale biće objavljeno nakon završetka turnira. Finale u centru Galaktika je omogućila kompanija Monitor Systems iz Beograda, koja je obezbedila računare i tehničku podršku za ovu priliku.

Svi računari će biti opremljeni HyperX igračkim periferijama (Cloud Revolver S hedset, Alloy Elite Red tastatura, Pulsefire FPS miš i Fury S podloga) kako bi timovi imali najbolje iskustvo u igranju.

Ukoliko imate tim od pet igrača, treba da pošaljete mejl sa naslovom „HyperX Cup – IME TIMA“ najkasnije do 1. novembra u 14 časova na adresu [email protected].

Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri. Medijsku podršku za HyperX Cup turnir je omogućio KlanRUR, dok je za tehničku podršku zaslužna kompanija Monitor Systems iz Beograda.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu