| Vesti | Ostalo | Lenovo predstavio ThinkSystem rešenja
Ostalo

Lenovo predstavio ThinkSystem rešenja

Lenovo

Kompanija Lenovo je predstavila novu porodicu ThinkSystem serverskih, mrežnih i softverskih rešenja, kao i rešenja za data centre, zasnovanih na Intel platformi, koja klijentima nude veću prilagodljivost i jednostavnost, kao i manje troškove.

Neka od ovih rešenja predstavljena su tokom 2017. na brojnim svetskim sajmovima i konferencijama, a od sada će biti dostupna i kompanijama u Srbiji.

Lenovo ThinkSystem rešenja za data centre organizacijama omogućuju fleksibilne resurse koji se mogu prilagoditi evoluirajućim potrebama poslovanja.

ThinkSystem portfolio zasnovan na Intel Xeon skalabilnim procesorima je u potpunosti redizajniran, dok je ThinkAgile novi portfolio softverski definisanih rešenja zasnovan na platformi Lenovo ThinkSystem.

Čelnici navode da se prilagođava promenljivim potrebama IT-a, istovremeno smanjujući kompleksnost i troškove karakteristične za ovu industriju.

 

Lenovo 01

 

„Veliko mi je zadovoljstvo da su nova ThinkSystem rešenja od danas dostupna i klijentima u Srbiji, i ovo predstavlja značajan korak kompanije Lenovo ka unapređivanju korisničkog iskustva u oblasti servera, mrežnih i softverski rešenja i data centara. Na globalnom nivou, mi držimo vodeću poziciju u oblasti zadovoljstva korisnika i pouzdanosti x86 servera,  zajedno sa novim brendovima ThinkSystem i ThinkAgile, a želimo da ovo zadovoljstvo prenesemo i na klijente u Srbiji, tako što ćemo im obezbediti da na najbolji mogući način rešavaju najizazovnije poslovne zadatke i omogućimo im da postanu digitalni lideri u njihovim industrijama“, izjavio je Srđan Vučićević, DCG Direktor, South East Europe, u kompaniji Lenovo.

 

Lenovo 02 T Lenovo 03 T

 

ThinkSystem serveri su bazirani na standardizovanim komponentama servera, kako bi kupovina i servisiranje različitih modela bili jednostavniji. Proizvodi mogu imati od 2 do maksimum 8  procesora, pri čemu je model sa 8 procesorskih jedinica prvi u ovoj industriji koji je ugrađen u 4U mehanički format. Novi integrisani XClarity kontroler obezbeđuje direktan ili daljinski pristup i kontrolu sistema, dok jednostavan i intuitivan korisnički interfejs omogućuje administratorima da rade čak 6 puta brže, u poređenju sa radom na modelima nekih prethodnih generacija.

 

Lenovo 04 T Lenovo 05 T

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu