| Vesti | Hardver | XPG HEADSHOT miš i GENESIS DDR5 memorija dobitnici „Good Design“ nagrade
Hardver A-Data

XPG HEADSHOT miš i GENESIS DDR5 memorija dobitnici „Good Design“ nagrade

Kompanija ADATA XPG je ponosno najavila da su dve njihove komponente dobitnici prestižne 2021 Good Design nagrade. Komponente u pitanju su XPG HEADSHOT gejming miš, kao i GENESIS DDR5 memorijski modul.

Kada je reč o samom XPG HEADSHOT gejming mišu, iz kompanije poručuju da je u pitanju jedinstveni gejming miš koji je izgrađen putem 4D štampe i AI tehnologije. 4D štampanje se koristi za stvaranje mehaničke strukture sa spoljašnjom rešetkastom mrežom koja obezbeđuje neverovatno čvrst, ali lagan miš.

Zahvaljujući 4D štampanju, HEADSHOT se može prilagoditi ruci korisnika radi personalizovane ergonomije. Njegov proces dizajna započet je uz tri ključna aspekta – lagana težina, neuporediva ergonomija i elegantan dizajn.

XPG HEADSHOT je takođe nedavno osvojio najuticajniju nagradu za dizajn u Tajvanu, nagradu Golden Pin Design Award. U slučaju XPG GENESIS DDR5, u pitanju je memorijski modul sledeće generacije koji ima za cilj da predstavi performanse sledećeg nivoa igračima i ljubiteljima računara.

Iz kompanije navode da kao vrhunski DRAM modul, poseduje vrhunski izgled i osećaj u kome dominiraju dve površinske obrade metala, jedna sjajna i jedna mat. Modul takođe koristi geometrijske žlebove i linije koje se ukrštaju, kao i iskošenu površinu za dodatni efekat.

 

Izvor: XPG

 

Komentarišite na forumu…