| Vesti | Hardver | NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa
Hardver AMD

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

AMD je najavio Ryzen Threadripper PRO procesore koji će pokretati novi NVIDIA-in cloud gaming servis „GeForce NOW RTX 3080“. Pokretan procesorima AMD Ryzen Threadripper PRO, novi „GeForce NOW RTX 3080“ servis donosi prelazak sa 1080p rezolucije na 1440p i čak 4K.

NVIDIA-in GeForce SuperPods koristi vrhunske performanse AMD RyzenThreadripper PRO sa neuporedivim brojem jezgara i visokofrekventnim radnim učestalostima za podršku preko 39 petaflopa igračkih performansi. Svaki procesor takođe ima 128 PCIe Gen 4 linija, vodeće povezivanje u industriji i neuporedivu propusnost memorije, kako bi se osiguralo da članovi GeForce NOW RTX 3080 servisa imaju tehnologiju potrebnu za nesmetano i pouzdano igračko iskustvo.

“Linija Ryzen Threadripper PRO dizajnirana je kako bi korisnicima ponudila neverovatne performanse i neprevaziđenu propusnost i postavlja industrijske standarde za ekstremne računarske performanse u raznim slučajevima upotrebe, uključujući brzo rastući oblačni prostor za igre”, rekao je Chris Kilburn, korporativni potpredsednik i generalni direktor, poslovanje sa komponentama klijenata, AMD. „Radeći sa NVIDIA-om, jasno je da je opsežan skup funkcija Ryzen Threadripper PRO savršena platforma za pokretanje njihovog iskustva igranja u oblaku sledeće generacije.“

„GeForce NOW SuperPOD i GeForce NOW RTX 3080 iskustvo u igrama vrhunac su decenijskog napredovanja oblačnih igara i po prvi put će omogućiti oblačno igranje s niskim kašnjenjem pri 1440p i 120 sličica u sekundi“, rekao je zamenik Phil Eisler, predsednik i generalni direktor GeForce NOW u NVIDIA-i. “ AMD Ryzen Threadripper PRO procesori pružaju najbolje CPU, memorijske i I/O performanse za naše gaming opterećenje za ovu generaciju, pomažući igračima da donesu ogroman skok u performansama.”

Osnivači i prioritetni članovi GeForce NOW -a imaju rani pristup prednarudžbi GeForce NOW RTX 3080 počevši od danas.

 

Izvor: AMD/NVIDIA

 

Komentarišite na forumu…