| Vesti | Hardver | HyperX lansirao Streamer Starter Pack
Hardver Kingston

HyperX lansirao Streamer Starter Pack

Ukoliko vas interesuje streaming i želite da uplovite u vode kreiranja unikatnog sadržaja, kompanija HyperX je najavila predstavljanje HyperX Streamer Starter Pack-a. U pitanju je paket koji uključuje HyperX SoloCast USB mikrofon i Cloud Core gejming headset uz DTS Headphone:X 1 Spatial zvuk za strimere i influensere u potrebi za kvalitetnom opremom.

„HyperX uvek traži nove načine za pružanje neverovatnog korisničkog iskustva. Ponosni smo što predstavljamo paket za striming vredan sledećeg viralnog tvita ili posta od strimera koji traže pogodan način za početak stvaranja sadržaja“, rekao je Nate Almond, poslovni menadžer za PC Audio uređaje iz HyperX. „Postati streamer nikada nije bilo lakše, a mikrofon HyperX SoloCast i slušalice Cloud Core su odlična kombinacija za uspeh.“

HyperX Streamer Starter Pack uključuje SoloCast USB mikrofon koji se lako podešava tako što se poveže sa računarom uz Plug-n-Play tehnologiju. Mikrofon koristi kardioidni polarni šablon koji je osetljiviji na izvore zvuka direktno ispred mikrofona, što ga čini idealnim za glasovno ćaskanje u igri, kao i strimovanje glasa i audio zapisa za kreiranje sadržaja.

Mikrofon nudi funkciju isključivanja zvuka na dodir, kao i postolje koje se okreće kako bi se uklopilo u različite postavke radi lakše upotrebe. Streamer Starter Pack takođe uključuje Cloud Core slušalice za igre, koje sadrže DTS Headphone:X1 Spatial Audio dvogodišnji aktivacioni kod za pružanje jasnog pozicionog zvuka za još imerzivnije iskustvo igranja.

Takođe sadrže mekanu kožu i plišanu memorijsku penu i koristi aluminijumski okvir za izdržljivost i stabilnost. Slušalice Cloud Core nude multi-platformsku podršku za računare, PS5, PS4, Xbox Series X|S2, Xbox One 2, Xbox One S 2, mobile3, Nintendo Switch i druge sisteme za VR uz priključke od 3.5 mm.

Slušalice igračima nude jasniji kvalitet glasa i odličan zvuk za poboljšanu timsku komunikaciju, a obe slušalice su TeamSpeak i Discord sertifikovane.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…