| Vesti | Hardver | EK lansira vodene blokove EK-Pro GPU za NVIDIA A6000 i A100 GPU
Hardver EKWB

EK lansira vodene blokove EK-Pro GPU za NVIDIA A6000 i A100 GPU

Kompanija EKWB je predstavila GPU vodeni blok za NVIDIA GeForce RTX A6000 i A100 GPU, a ovi novi blokovi sadrže niklovanu bakarnu bazu obrađenu CNC mašinom sa laserski rezanim vrhom od nerđajućeg čelika radi robusnog rešenja za hlađenja.

EK-Pro GPU WB RTX A6000-vodeni blok Nickel + Inox namenski je dizajniran za grafičke kartice RTX A6000. Ovaj vodeni blok direktno hladi GPU, VRAM i VRM jer se rashladna tečnost kanališe direktno preko ovih kritičnih područja.

Koristi se Open Split-Flow dizajn, koji se pokazao kao vrhunsko rešenje za GPU vodene blokove. Karakteriše ga nisko hidraulično ograničenje protoka, što znači da se može koristiti sa slabijim pumpama za vodu, ili pumpama koje rade na podešavanjima pri malim brzinama, a da se i dalje postižu vrhunske performanse.

Baza bloka je CNC-obrađena od niklovanog elektrolitičkog bakra, dok je vrh laserski izrezan od nerđajućeg čelika industrijske klase. Zaptivanje je osigurano visokokvalitetnim EPDM O-prstenovima.

Uključena estetska zadnja ploča za zadržavanje poboljšava izgled vaših grafičkih karti, kao i poboljšava strukturalnu čvrstinu, a istovremeno pruža pasivno hlađenje sa zadnje strane PCB VRM područja. Priključni terminal za fitinge G ¼“ koji se nalazi na zadnjoj strani vodenog bloka omogućava optimalnu instalaciju loop-a u ograničenom prostoru.

EK-Pro GPU WB A100-Nickel + Inox je full-cover vodeni blok za NVIDIA A100 GPU. Vodeni blok direktno hladi GPU, VRAM i VRM jer se rashladna tečnost kanališe direktno preko ovih kritičnih područja.

Baza bloka je CNC-obrađena od niklovanog elektrolitičkog bakra, dok je vrh laserski izrezan od nerđajućeg čelika industrijske klase. Zaptivanje je osigurano visokokvalitetnim EPDM O-prstenovima.

Odstojnici od mesinga su već unapred instalirani i omogućavaju bezbednu i laku proceduru ugradnje. Za dodatnu stabilnost i zaštitu grafičke karte, I/O shield je deo samog gornjeg dela vodenog bloka.

To znači da blok zamenjuje standardni I/O shield i dodaje veću čvrstinu čitavom sklopu. Priključni terminal za fitinge G ¼“ koji se nalazi na zadnjoj strani vodenog bloka omogućava optimalnu instalaciju loop-a u ograničenom prostoru.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar